Life

Ei sunt finaliștii X Factor 2020! Surprize mari la semifinala de vineri seară

12.12.2020 | 00:36
Ei sunt finalistii X Factor 2020 Surprize mari la semifinala de vineri seara
Ei sunt finaliștii X Factor 2020! Surprize mari la semifinala de vineri seară. Sursa foto: infomusic.ro
ADVERTISEMENT

Delia, Loredana Groza, Ștefan Bănică și Florin Ristei au avut de luat unele din cele mai grele decizii în cadrul emisiunii de talent X Factor, în seara aceasta fiind aleși concurenții care vor lupta pentru marele premiu din finală. 

Jurații de la Antena 1 nu au avut o misiune ușoară, mai ales că fiecare dintre participanți a dat tot ce a putut, unii chiar impresionând telespectatorii cu vocile lor. Așadar, mentorii au ales cele mai bune 4 voci care merg în finala sezonului 9.

ADVERTISEMENT

Mai exact, săptămâna viitoare lupta va fi una strânsă pentru concurenți, aceștia trebuind să demonstreze că vocile lor sunt cele mai puternice și cele mai frumoase. Decizia finală depinde de cei din fața micilor ecrane, care vor avea ultimul cuvânt de spus.

Cine sunt finaliștii show-ului de talent X Factor, sezonul 9

Loredana Groza a ales să lupte în marea finală din 18 decembrie cu Adrian Petrache, un tânăr cu suflet sensibil, îndrăgostit de chitară. Frumoasa blondină este mândră de alegerea piesei interpretate de concurent, în ciuda faptului că inițial nu a avut încredere în puterea versurilor de origine franceză.

ADVERTISEMENT

„Adrian când a venit cu acest cântec la mine am zis da, e un cântec necunoscut (…) și cumva cred că e bine să cânți piese care nu sunt atât de consumate. Îți place să iei lucruri care există deja și să transformi, să reinventezi și este o calitate extraordinară. 

Pentru că eu cred în artă, cred în talent, cred în ceva care trebuie să fie numai al tău (…) vreau să merg spre trofeul X Factor cu Adrian Petrache”, a declarat Loredana Groza despre finalistul său, notează a1.ro.

ADVERTISEMENT

Nici Ștefan Bănică nu a avut o misiune ușoară, în semifinală având două voci feminine de care s-a îndrăgostit încă de la audiții. Renumitul cântăreț și actor a trebuit să aleagă între Alexandra Sîrghi și Andrada Precup, mergând în cele din urmă pe mâna ultimei participante.

„Ați cântat excelent amândouă. Iarăși m-ați surprins, este un plus de la ce am auzit la repetiții și până astăzi. (…) Alexandra ai fost senzațională. Tu reprezinți pentru mine forța, locomotive din punct de vedere vocal. (…)

ADVERTISEMENT

Din punct de vedere feeling, emoție, nu am auzit acuratețe mai mare decât a Andradei”, a spus Ștefan Bănică din postura de mentor, mai arată sursa menționată anterior.

Delia Matache merge în marea finală alături de Sonia Mosca, aceasta câștigând duelul în fața Alinei Dincă. Câștigătoarea din seara aceasta a interpretat piesa „Listen” a lui Beyonce, atingând cu ușurință note înalte, lucru pe care jurații nu au crezut că-l poate face.

„Cererea e aceeași. Vreau să mă dai pe spate, vreau să fie cel mai bun moment, vreau să îmi cânți Dumnezeiește. Punct”, avea să spună Delia înainte ca semifinalista să-și înceapă numărul de pe scena X Factor.

Cel de-al patrulea jurat, Florin Ristei a ales să meargă mai departe cu trupa Super 4, italienii talentați care au făcut furori încă de la primele apariții.

ADVERTISEMENT