Fotbal intern

Cătălin Golofca, împrumutat de CFR Cluj la Sepsi! Fanatik a anunţat mutarea încă din 24 august

05.09.2020 | 10:30
Catalin Golofca imprumutat de CFR Cluj la Sepsi Fanatik a anuntat mutarea inca din 24 august
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu începe curăţenia la CFR Cluj, lucru pe care l-a anunţat la finalul meciului cu Academica Clinceni. La scurt timp după victoria din prima etapă, “Bursucul” a spus că vor pleca jucători de la echipă în perioada următoare. FANATIK a aflat cine sunt fotbaliştii care vor părăsi lotul campioanei României.

UPDATE, 5 septembrie, ora 10:30 / Cătălin Golofca a fost împrumutat la Sepsi Sf. Gheorghe până la finalul actualei sezonului, aşa cum FANATIK a anunţat încă din 24 august. Fotbalistul a ratat penalty-ul care putea trimite CFR Cluj în turul III preliminar al Ligii Campionilor. Dinamo Zagreb a reușit să se impună.

ADVERTISEMENT

ŞTIRE INIŢIALĂ – 24 august, ora 19:23

CFR Cluj a început cu dreptul noul sezon, victorii cu Floriana şi Academica Clinceni, şi urmează primul mare test, confruntarea cu Dinamo Zagreb, meci care se va juca miercuri, de la ora 21:30, în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor.

FANATIK a aflat numele celor patru jucători se află pe lista neagră a lui Dan Petrescu, iar aceştia vor fi cedaţi sub formă de împrumut cât de curând. Alex Paşcanu, Sebastian Mailat, Mihai Butean şi Cătălin Golofca ar urma să plece din Gruia.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu face curăţenie la CFR Cluj şi vrea concurenţă

Din informaţiile FANATIK, Cătălin Golofca va fi trimis sub formă de împrumut la Sepsi Sfântu Gheorghe. Fotbalistul de 30 de ani a bifat 2 minute în victoria clujenilor cu Floriana, reuşind să-şi treacă numele pe lista marcatorilor.

CFR Cluj a câştigat primele două meciuri ale sezonului, însă jocul campioanei României a scârţâit. Clujenii s-au impus cu emoţii în ambele partide, iar Dan Petrescu a cerut să-i fie aduşi jucători şi a susţinut că aceştia ar trebui să vină pe trei posturi.

ADVERTISEMENT

“Sunt posturi unde am nevoie de jucători, ceva nou, fresh. Sunt trei posturi clare. Unii trebuie să plece, alţii trebuie să vină. În unele zone avem nevoie de întăriri, pentru că sunt unii jucători în vârstă. Mereu mi-am dorit bătaie pe locuri, 2, poate chiar 3 pe loc”, spunea Dan Petrescu după victoria de la Clinceni.

Până în prezent, CFR Cluj a realizat două transferuri pentru actualul sezon. Cristi Bălgrădean a fost acontat încă din luna martie, portarul venind liber de contract în Gruia de la FCSB. Al doilea, Gabriel Debeljuh, a fost prezentat înainte de meciul cu Floriana şi a bifat primele minute în tricoul campioanei României la Clinceni.

ADVERTISEMENT

Au fost împrumutaţi şi în sezonul trecut

Alex Paşcanu nu a reuşit să se impună la CFR Cluj, fiind adus în vara anului trecut, iar 2020 l-a găsit la FC Voluntari, echipă care l-a împrumutat până la finalul sezonului trecut. Adus tot în 2019, Mihai Butean a stat jumătate de an în Gruia, înainte să fie trimis la Gaz Metan Mediaş pentru jumătate de an.

Sebastian Mailat are trei de când e la CFR Cluj, după ce a fost transferat de la Poli Timişoara, însă nu a intrat în planurile lui Dan Petrescu în ultimele două sezoane. Pe rând, fotbalistul de 22 de ani a fost împrumutat la Gaz Metan Mediaş (2018-2019) şi la U Cluj (2019-2020).

ADVERTISEMENT
Tags: