Fotbal intern

Ei sunt jucătorii pe care îi vrea Gigi Becali la echipă! “Au mare valoare, i-aş lua pe toţi 3!”. Ce zice de varianta Rădoi la Craiova

11.04.2019 | 18:03
Ei sunt jucatorii pe care ii vrea Gigi Becali la echipa Au mare valoare ias lua pe toti 3 Ce zice de varianta Radoi la Craiova

Ei sunt jucătorii pe care îi vrea Gigi Becali la echipă! Patronul FCSB-ului nu a ezitat și a recunoscut că, dacă ar putea, ar transfera fără să stea o clipă pe gânduri nu mai puțin de 3 fotbaliști de la rivala Universitatea Craiova. Latifundiarul din Pipera a vorbit și despre posibilitatea anunțată în exclusivitate de FANATIK ca Mirel Rădoi să devină noul antrenor al oltenilor. Becali l-a criticat pe italianul Mangia și crede că finul său ar aduce un plus valoare în Bănie.

Ei sunt jucătorii pe care îi vrea Gigi Becali la echipă!

“E posibil, Mirel Radoi a confirmat deja, el are carte de vizita. L-a ajutat Dumnezeu, a calificat nationala, deja are CV. N-are rost sa vorbim acum (despre o revenire la FCSB), daca el are acum oferta de la Craiova, de ce sa mai vorbim de lucrurile astea? El nu mai este apropiat de mine, dar eu sunt apropiat de el toata viata. El sta departe de mine si nu e apropiat de mine, nu stiu de ce. Si cu asta am spus tot”, a declarat Gigi Becali pentru PRO TV.
Gigi Becali crede că italianul Mangia a greșit echipa pentru jocul Universitatea Craiova – CFR Cluj. Patronul roș albaștrilor a precizat că Andrei Cristea și Fortes nu aveau ce să caute în acel sistem dacă oltenii își doreau cu adevărat să ia toate punctele din derby-ul cu ardelenii. „Nu neaparat un antrenor poate sa aduca titlul. E adevarat, Mangia a gresit. El a facut o greseala care l-a costat, cu CFR. Orice antrenor il vedea pe Cristea ca nu e din filmul ala.
Ei sunt jucătorii pe care îi vrea Gigi Becali la echipă! Gigi Becali la conferinta de presa a prezentarii noului antrenor al FCSB, desfasurata la Palatul din Aleea Alexandru din Bucuresti, marti 27 decembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Gigi Becali spune că șefii Universității Craiova nu ar accepta să-i vândă jucători lui

Preferații lui Becali

El a jucat cu 2 oameni in minus, Cristea si Fortes. Daca joci fara 2 oameni, cum sa poti sa o bati pe CFR? Dar i-a avut pe Cicaldau si Mateiu care i-au suplinit si pe Cristea, si pe Fortes. Ei tin toata Craiova, ei si cu Bancu. Sunt jucatori de mare valoare. Daca as putea, i-as lua pe toti 3, dar nu poti sa-i iei. Orice om ar vrea jucatori de mare valoare, dar nu se mai pune problema de transferuri de la Craiova la FCSB.
N-are cum pentru ca ala (Mihai Rotaru) e baiat destept, vinde scump, eu nu am cum sa iau de acolo”, a mai spus Gigi Becali conștient că șefii din Bănie nu ar fi de acord ca jucătorii lor să întărească o contracandidată la titlul de campioană.
* 3 este locul ocupat de Universitatea Craiova în clasamentul Ligii 1 Betano