Ei sunt jucătorii U21 care vor face pasul la echipa naţională a României

FRF, Cosmin Contra, echipa naţională a României

Echipa naţională a României a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Rusia 2018, iar Cosmin Contra, noul selecţioner al României, îşi pregăteşte următoarea campanie de calificare.  Antrenorul care l-a înlocuit pe Christoph Daum pe banca tehnică a echipei naţionale a României, a dezvăluit care sunt jucătorii de la echipa naţională U21 care pot face pasul către prima reprezentativă într-un scurt timp. Fostul tehnician al lui Dinamo îşi doreşte să-i testeze în "dubla" cu Portugalia şi Ţara Galilor.

"Mi-aş dori să iau vreo 3-4 jucători de la tineret, dar ei au şanse să se califice la Campionatul European şi am discutat cu Isăilă să le las jucătorii. Prioritate au ei în momentul de faţă. Până când vor avea ei meciuri anul viitor, voi avea posibilitatea să văd aceşti jucători la treabă. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Care sunt jucătorii pe care îi vrea Cosmin Contra la echipa mare a României

Pe listă sunt Dragoş Nedelcu, Cristi Manea, Ionuţ Nedelcearu, Dennis Man...Şi pe Puşcaş îl urmăresc de la echipa naţională de tineret. Vine o generaţie bună din spate de la tineret, care ne dă speranţe. Dacă mă vor convinge, atunci vor rămâne la echipa mare", a spus Cosmin Contra, selecţionerul echipei naţionale a României, conform Telekom Sport.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Echipa naţională a României are şanse mari să se califice la Campionatul European din 2019, iar Cosmin Contra îşi doreşte să "fure" de la echipa de tineret U21 a României mai mulţi jucători, după dubla cu Portugalia şi Ţara Galilor.  România U21 se află pe prima poziţie în Grupa 8, cu 10 puncte, urmată de Elveţia, Bosnia-Herţegovina, Ţara Galilor, Portugalia şi Liechtenstein.

România - Portugalia, din preliminariile Campionatului European U21 din 2019, va avea loc pe stadionul "Viitorul", la Ovidiu, pe 10 noiembrie, de la ora 19:00.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45
Uefa Champions League Juventus - Fc Barcelona
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004