Life

Ei sunt marii câștigători ai emisiunii Românii au Talent. Cântăreţi, dansatori, un ventriloc și o croitoreasă pe lista celor care au dat lovitura

Pe lista marilor câștigători ai emisiunii Românii au Talent au intrat mai multe nume devenite cunoscute între timp. Cântăreţi, dansatori, un ventriloc și o croitoreasă s-au impus
28.05.2022 | 07:41
Ei sunt marii castigatori ai emisiunii Romanii au TalentCantareti dansatori un ventriloc si o croitoreasa pe lista celor care au dat lovitura
Smiley revine la Vocea României. Sursa foto - protv.ro
ADVERTISEMENT

FANATIK îți prezintă lista marilor câștigători ai emisiunii Românii au Talent de la Pro TV. Astfel, de-a lungul timpului, au existat mai multe nume care au impresionat și au reușit să-și schimbe din temelii viața.

Lista marilor câștigători ai emisiunii Românii au Talent

Interesant este că mulți dintre ei au cântat, însă show-ul pus în scenă de cei din Pache Protopopescu a fost câştigat şi de un magician.

ADVERTISEMENT

De asemenea, pe lista câștigătorilor s-au aflat și un mecanic auto, dar și o croitoreasă. Un ventriloc și, de aseară, un al doilea dansator s-au mai impus în ultimul act.

Vă readucem aminte că primul sezon, cel din 2011, i-ar revenit hip-hoper-ului Adrian Ţuţu. Acesta a impresionat mai degrabă prin versurile pe care le-a propus.

ADVERTISEMENT

La a doua ediție a emisiunii Cristian Gog a reușit să-i impresioneze pe toți românii cu talentul lui. A fost, de altfel, singurul magician câştigător.

Anul 2013, în sezonul trei, câştigător a fost desemnat dresorul de câini Bruno Iacobeţ. În 2014 s-a impus o trupă muzicală din Republica Moldova – Brio Sonores.

ADVERTISEMENT

În 2015, atunci când Pro TV a propus sezonul cinci, show-ul a fost câştigat de Speedcubing, un grup de trei tineri care au făcut spectacol din rezolvarea cubului Rubik în timp record.

A urmat Laura Bretan, cea care a impresionat pe toată lumea cu vocea ei de soprană. Puștoaica a ajuns și în finala variantei din Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

În 2017, mai exact î nsezonul şapte, Lorelai Moşneguţu, fetiţa născută fără mâini şi fără femur la ambele picioare a luat marele premiu.

Poate cel mai contestat câștigător a fost cel din 2018, la ediţia opt a show-ului. Coregraful Emil Rengle a reușit să plece acasă cu toți banii. Acesta a oferit un număr de dans. De remarcat că Rengle fusese anterior coregraf al trupei de dans de la Vocea României.

În sezonul nouă, marele premiu a mers la Cenuşăreasa. Vorbim despre Ana Maria Pantaze, o croitoreasă din Bucureşti.

În urmă cu doi ani de zile, mai exact în 2020, în sezonul zece, marele premiu a fost câştigat de Radu Palaniţă. Culmea, acesta avea meseria de mecanic auto și a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu.

Anul trecut, în sezonul 11, Ana Maria Mărgean, o fetiţă ventriloc în vârstă de 11 ani a devenit câștigătoare. Aceasta a primit Golden Buzz de la Andra.

În sezonul 12, recent încheiat, Darius Mabda a impresionat pe toată lumea și a luat cei 120 de mii de euro.

ADVERTISEMENT