Life

Ei sunt părinții care au 18 copii. Cât au ajuns să plătească pe mâncare în fiecare lună

Părinții care au 18 copii. Cât cheltuie în fiecare lună pe mâncare și alte produse. Povestea lor de viață este impresionantă.
23.03.2023 | 15:13
Ei sunt parintii care au 18 copii Cat au ajuns sa plateasca pe mancare in fiecare luna
Povestea de viață a părinților cu 18 copii. Sursa foto: The Sun
ADVERTISEMENT

Familia cu 18 copii. Povestea acesteia a devenit cunoscută la nivel internațional și multă lume a rămas uimită când a auzit de membrii numeroși. Mulți oameni se întreabă cum se descurcă părinții cu creșterea celor mici, dar și cum au reușit să aibă atât de mulți.

Părinții cu 18 copii. Banii pe care îi cheltuie lunar pe mâncare

A fi părinte nu este ușor, deoarece atenția trebuie să fie îndreptată permanent asupra copilului. Auzim adesea mame sau tați care ”se plâng” despre cât de dificil le este, însă nu este și cazul lui Christopher și al lui Desiree Hart-Spegal. Cei doi au 18 copii,  o familie mare, așa cum și-au dorit.

ADVERTISEMENT

Desiree Hart-Spegal are 33 de ani și a mărturisit că dintotdeauna a visat să fie mamă cu mulți copii. Soarta i-a surâs într-o zi când în calea ei a apărut Christopher, care la 46 de ani avea deja opt copii. De altfel, și Desire trecuse deja printr-o căsnicie din care au rezultat trei copii: Maliki, Makaila și Andrew.

Christopher și Desiree Hart-Spegal s-au cunoscut în 2013, prin intermediul unor prieteni comuni, și au știut încă de atunci că se potrivesc. Nu au stat prea mult pe gânduri, iar în iulie 2014 s-au căsătorit și au decis să aibă și copii biologici.

ADVERTISEMENT

”Întotdeauna am visat să am o familie mare. Mi s-a părut de datoria mea să-mi folosesc darul pentru a avea copii. Nu m-a deranjat că Chris avea deja opt copii. Îmi place că putem crește atât de mulți copii minunați și îi vedem cum devin adulți”, a declarat Desiree, potrivit Truly.

În 2015, în viața cuplului a mai apărut o fetiță, pe care au botezat-o Christa, iar treptat au mai venit pe lume și: Izabele, Christopher Jr, Lily, Heavenly-Grace, Elliesiah, Briella și Sarahiya. Așadar, soții au alți opt copii biologici. Și cum familia s-a extins, clar și cheltuielile s-au mărit.

ADVERTISEMENT

Desiree Hart Spegal a mărturisit că în fiecare lună investește 2.000 de dolari în hrana pentru copii, iar alți 8.000 de dolari pentru cadouri de ziua lor de naștere. De altfel, într-o zi, văzând că sunt probleme legate de spațiul din casă, soții au hotărât să se mute într-o locuință nouă, 

Părinții, criticați pentru familia numeroasă. Cum răspund răutăților

Desire și Chris, alături de cei 18 copii ai lor locuiesc acum într-o casă cu patru dormitoare, pe un spațiu de 37.000 de metri pătrați. Dincolo de acestea, părinții au precizat și că pe lângă aprecierile primite pentru faptul că au 18 copii, se aleg și cu diferite critici.

ADVERTISEMENT

”Când oamenii văd o familie mare, se gândesc: ‘Doamne, trebuie să fie atât de haotic’ sau ‘Oh, trebuie să fie atât de multă muncă’. Evident, este muncă, dar cred că orice casă vine cu muncă”, a declarat și Christopher pentru Truly.

ADVERTISEMENT