Fotbal intern

Ei sunt preferații lui Gică Popescu în lupta pentru titlu! “Dacă nu-l va câştiga Viitorul, m-aş bucura să-l ia ei”

10.12.2018 | 11:08
Ei sunt preferatii lui Gica Popescu in lupta pentru titlu Daca nul va castiga Viitorul mas bucura sal ia ei

Gică Popescu și-a ales preferații în lupta pentru titlu în Liga 1 Betano! Fostul internaţional ar vrea ca echipa lui Hagi să câştige campionatul, dar dacă jucătorii „Regelui” nu vor avea forţă să menţină ritmul, atunci „Baciul” și-ar dori ca Universitatea Craiova să se încoroneze

“Steaua nu trece printr-un moment foarte bun. A pierdut la scor dureros la Sepsi. A pierdut doi jucători importanţi, va avea un final de tur delicat. Dacă nu va putea sa îl ia Gică m-aş bucura să îl ia Craiova pentru că Bănia merită de foarte mult”, a declarat Gică Popescu.

Ei sunt preferații lui Gică Popescu în lupta pentru titlu! Popescu și Hagi
Gheorghe Popescu ar vrea ca Gheorghe Hagi să câștige titlul în Liga 1 Betano

Ei sunt preferații lui Gică Popescu în lupta pentru titlu!

Gheorghe Popescu

este conștient și de dificultatea grupei în care a fost repartizată echipa națională a României în campania de calificare la Campionatul European din 2020. Spania ne respectă, dar nu o să-și facă niciodată probleme în ceea ce ne privește, atrage atenția fostul căpitan al Barcelonei. Cu toate acestea, ibericii au lăudat fotbalul romnânesc atunci când au aflat că se vor lupta cu tricolorii în preliminarii.  “Nu s-au speriat foarte tare de noi să fiu sincer, cu toate că ne respectă foarte mult. Fotbalul spaniol respectă fotbalul românesc, au avut cuvinte de laudă la adresa fotbalului românesc, a fost o surpriză pentru mine. Spania pleacă ca favorită, noi, Norvegia şi Suedia luptându-ne pentru locul 2”, a adăugat Gică Popescu.

Doi ani de zile a evoluat Gheorghe Popescu la FC Barcelona. A venit în Spania după un sezon petrecut la Tottenham Hotspur. Alături de catalani, „Baciul” a câștigat Cupa Spaniei și Cupa Cupelor, apoi în 1997, a acceptat oferta celor de la Galatasaray și a semnat cu gruparea din Istanbul. 111 jocuri a bifat Popescu și pentru turci, dar, mai important, și-a mai trecut în palmares o competiție europeană, de data această câștigând Cupa UEFA, în 2000, după ce a învins-o pe Arsenal Londra în finală.

  • 115 prezențe a avut Gheorghe Popescu în echipa națională a României

 

 

Tags: