Life

Ei sunt Războinicii de la Survivor România 2023. Ce meserii au cei 12 concurenți care îi vor înfrunta pe Faimoși

Ei sunt cei 12 Războinici care au acceptat provocarea Survivor România 2023 și au plecat în Republica Dominicană să-și înfrunte limitele.
02.01.2023 | 14:51
Ei sunt Razboinicii de la Survivor Romania 2023 Ce meserii au cei 12 concurenti care ii vor infrunta pe Faimosi
Echipa Războinicilor de la Survivor România 2023. Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ei sunt cei 12 concurenți de la Survivor România 2023 care vor lupta să demonstreze că sunt mai buni decât Faimoșii. Războinicii au plecat și ei în Republica Dominicană luni dimineață, imediat după Revelion.

Echipa Războinicilor de la Survivor România 2023! Împotriva lor vor lupta Faimoșii

După ce primele imagini cu Războinicii de la Survivor au fost făcute publice în urmă cu câteva zile, acum a venit timpul ca publicul să-i și cunoască.

ADVERTISEMENT

Pro TV a anunțat cine sunt și ce meserii au cei care sunt hotărâți să demonstreze că sunt mai puternici decât echipa Faimoșilor.

Astfel, cei care imediat după Revelion: luni, 2 ianuarie 2023, și-au luat bagajele și au plecat către Republica Dominicană odată cu vedetele show-ului de supraviețuire sunt: Alin Chirilă , luptător MMA, Alexandra Porkolab, manager Marketing și Vânzări, Robert Moscalu, de profesie barman și Lucianna Vagneti, antrenor personal.

ADVERTISEMENT

Lor li se alătură Dan Ursa ,director zonal vânzări, Maria Lungu, designer vestimentar, Andrei Krișan, antrenor personal, precum și Daria Chiper, baschetbalistă.

În lupta pentru marele premiu, în valoare de 100.000 de euro, au mai intrat Răzvan Danciu, student, Andreea Moromete, creator de conținut, Andrei Neagu, actor și Codruța Began, profesor educație fizică și sport, notează Libertatea. 

ADVERTISEMENT

Andreea Moromete, primul Războinic de la Survivor România

Războinica Andreea Moromete a plecat cu un avans din România și ceva mai multă popularitate decât coechipierii săi. Tânără, care a renunțat la cariera sa din Poliție pentru că era nemulțumită de sistem a câștigat biletul de aur către Survivor România 2023 oferit de Cătălin Măruță și a fost primul membru ales al echipei Războinicilor.

„Oamenii de acasă sunt cei care au luat decizie și ei sunt cei care au decis cine merge la Survivor.  Avem un plic unde sunt rezultatele votului.

ADVERTISEMENT

Din păcate, doar unul va pleca în Dominicană. Publicul a votat, iar noi putem să anunțăm. Primul Războinic la Survivor 2023 este Andreea Moromete”, a anunțat Cătălin Măruță.

Cine sunt Faimoșii de la Survivor România 2023

Pe de altă parte, echipa Faimoșilor este formată din Vica Blochina și Carmen Grebenișan, pe care FANATIK le-a anunțat încă de la începutul lunii decembrie.

Lor li se alătură în aventură Gheboasă, Sebastian Dobrincu, Maria Constantin, Jorge, Ionuț Iftimoaie, Remus Boroiu și gimnasta Ștefania Stănilă, dar și DOC și Bianca Patrichi.

ADVERTISEMENT
Atenție, imagini horror » Glezna lui Messi, distrusă în finala Copa America: Leo...
Atenție, imagini horror » Glezna lui Messi, distrusă în finala Copa America: Leo a izbucnit în lacrimi pe bancă
Cum să folosești corect aerul condiționat de la mașină. Sfaturi pentru economia de...
Cum să folosești corect aerul condiționat de la mașină. Sfaturi pentru economia de combustibil: „nu mori, va fi rece mașina” VIDEO
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Locul din România în care legenda spunea că poţi să întinereşti. A fost...
Locul din România în care legenda spunea că poţi să întinereşti. A fost magnet pentru turiştii care au vrut să fugă de caniculă
Cu ce se ocupă, de fapt, socrii lui Ianis Hagi. Cine sunt părinții...
Cu ce se ocupă, de fapt, socrii lui Ianis Hagi. Cine sunt părinții Elenei Tănase
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
Gigi Becali a făcut show la nunta lui Ianis Hagi. A aruncat cu...
Gigi Becali a făcut show la nunta lui Ianis Hagi. A aruncat cu zeci de mii de euro în lăutari. Imagini fabuloase cu patronul FCSB
Becali, avere prăduită la nunta lui Ianis Hagi. Lăutari, nevastă și citate din...
Becali, avere prăduită la nunta lui Ianis Hagi. Lăutari, nevastă și citate din Scripturi
Gigi Becali, forțat de soție să meargă la nuntă la nașul Ianis Hagi....
Gigi Becali, forțat de soție să meargă la nuntă la nașul Ianis Hagi. A venit cu Rolls Royce-ul condus chiar de el și a făcut SPECTACOL
Motivele pentru care urșii și-au schimbat radical comportamentul, preferând orașele în locul pădurilor....
Motivele pentru care urșii și-au schimbat radical comportamentul, preferând orașele în locul pădurilor. STUDIU
Desertul biblic absolut delicios, consumat la Cina cea de Taină. Este ușor de...
Desertul biblic absolut delicios, consumat la Cina cea de Taină. Este ușor de preparat și conține doar ingrediente menționate în Cartea Sfântă