Life

Ei sunt Războinicii de la Survivor România 2023. Ce meserii au cei 12 concurenți care îi vor înfrunta pe Faimoși

Ei sunt cei 12 Războinici care au acceptat provocarea Survivor România 2023 și au plecat în Republica Dominicană să-și înfrunte limitele.
02.01.2023 | 14:51
Ei sunt Razboinicii de la Survivor Romania 2023 Ce meserii au cei 12 concurenti care ii vor infrunta pe Faimosi
Echipa Războinicilor de la Survivor România 2023. Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ei sunt cei 12 concurenți de la Survivor România 2023 care vor lupta să demonstreze că sunt mai buni decât Faimoșii. Războinicii au plecat și ei în Republica Dominicană luni dimineață, imediat după Revelion.

Echipa Războinicilor de la Survivor România 2023! Împotriva lor vor lupta Faimoșii

După ce primele imagini cu Războinicii de la Survivor au fost făcute publice în urmă cu câteva zile, acum a venit timpul ca publicul să-i și cunoască.

ADVERTISEMENT

Pro TV a anunțat cine sunt și ce meserii au cei care sunt hotărâți să demonstreze că sunt mai puternici decât echipa Faimoșilor.

Astfel, cei care imediat după Revelion: luni, 2 ianuarie 2023, și-au luat bagajele și au plecat către Republica Dominicană odată cu vedetele show-ului de supraviețuire sunt: Alin Chirilă , luptător MMA, Alexandra Porkolab, manager Marketing și Vânzări, Robert Moscalu, de profesie barman și Lucianna Vagneti, antrenor personal.

FANATIK SUPERLIGA

ADVERTISEMENT

Lor li se alătură Dan Ursa ,director zonal vânzări, Maria Lungu, designer vestimentar, Andrei Krișan, antrenor personal, precum și Daria Chiper, baschetbalistă.

În lupta pentru marele premiu, în valoare de 100.000 de euro, au mai intrat Răzvan Danciu, student, Andreea Moromete, creator de conținut, Andrei Neagu, actor și Codruța Began, profesor educație fizică și sport, notează Libertatea. 

ADVERTISEMENT

Andreea Moromete, primul Războinic de la Survivor România

Războinica Andreea Moromete a plecat cu un avans din România și ceva mai multă popularitate decât coechipierii săi. Tânără, care a renunțat la cariera sa din Poliție pentru că era nemulțumită de sistem a câștigat biletul de aur către Survivor România 2023 oferit de Cătălin Măruță și a fost primul membru ales al echipei Războinicilor.

„Oamenii de acasă sunt cei care au luat decizie și ei sunt cei care au decis cine merge la Survivor.  Avem un plic unde sunt rezultatele votului.

ADVERTISEMENT

Din păcate, doar unul va pleca în Dominicană. Publicul a votat, iar noi putem să anunțăm. Primul Războinic la Survivor 2023 este Andreea Moromete”, a anunțat Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Cine sunt Faimoșii de la Survivor România 2023

Pe de altă parte, echipa Faimoșilor este formată din Vica Blochina și Carmen Grebenișan, pe care FANATIK le-a anunțat încă de la începutul lunii decembrie.

Lor li se alătură în aventură Gheboasă, Sebastian Dobrincu, Maria Constantin, Jorge, Ionuț Iftimoaie, Remus Boroiu și gimnasta Ștefania Stănilă, dar și DOC și Bianca Patrichi.

CLIPUL ZILEI LA FANATIK SUPERLIGA