Life

Ei sunt românii care au murit după ce au câștigat la Loto 6/49. ”Cine face ca mine, ca mine să pățească”

Au ajuns să aibă totul după ce au ghicit numerele câștigătoare, însă, au fost loviți de ghinionul ”Loto 6/49”. Unii și-au pierdut viața, iar alții au ajuns mai săraci ca înainte.
07.01.2023 | 13:17
Ei sunt romanii care au murit dupa ce au castigat la Loto 649 Cine face ca mine ca mine sa pateasca
Ei sunt românii care au murit după ce au câștigat la Loto 6/49. Sursa foto: facebook/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Nu știm dacă există sau nu ghinionul ”Loto 6/49”, dar, conform statisticilor se pare că foarte mulți câștigători ai loteriei au fost loviți de soartă. Unii au pierdut totul, și chiar mai mult decât aveau înainte, în timp ce alții au murit la puțină vreme după ce au încasat marele pot.

Românii care au murit după ce au câștigat la Loto 6/49

În ultimii ani, în România, au fost declarate foarte multe decese la scurtă vreme după ce câștigători de la Loto 6/49 și-au ridicat sumele imense de bani.

ADVERTISEMENT

În calcul în cadrul studiilor realizate sunt luate doar persoanele care și-au declarat identitatea, fiind, probabil, alte câteva zeci al căror nume nu au fost făcute public la momentul câștigului.

Andrei Butnaru, din Galați, este unul dintre câștigătorii marelui premiu de la Loto care a fost găsit mort în urma unui stop cardiac. 4,9 milioane euro i-au intrat în cont în 2019, iar la revendicarea sumei, el a verbalizat următoarele: ”Cine face ca mine, ca mine să pățească”.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 62 de ani, Gheorghe Ciubotaru a încasat potul de 340.000 lei la 5/40. Din suma primită și-a achiziționat mult visatul automobil german, care, după doar câteva luni l-a pus față în față cu moartea. În urma unei depășiri, a intrat într-un un microbuz care circula regulamentar, și a decedat pe loc.

Aproape 130.000 dolari a câștigat și Dumitru Tărniceru. În 1997 îi dobândea, iar doi ani mai târziu murea în urma unui infarct.

ADVERTISEMENT

Românii care au scăpat de moarte, dar au rămas fără avere

”Blestemul” a fost mai blând cu unii, și, nu și-au pierdut viața, însă, toți banii agonisiți și chiar mai mult s-au dus pe apa sâmbetei într-o clipită.

Este cazul lui Daniel Neculai Amariei care în 2003 punea mâna pe suma de 1,3 milioane dolari. Apartamentele fraților sunt singurele imobile rămase în urma câștigul de la 6/49, restul investindu-i în afaceri și mașini scumpe, pe care le-a pierdut numaidecât. A ajuns să locuiască la bunica lui în comuna suceveană Baia.

ADVERTISEMENT

2,4 miliarde lei vechi a fost profitul lui Mădălin David din Curtea de Argeș. O parte din bani i-a irosit la jocurile de noroc, iar ce i-au mai rămas s-au dus odată cu falimentul băncii în care îi avea depuși. ”Ghinionul” l-a lovit atât de puternic, că a ajuns la închisoare în urma unei încăierări.

O poveste asemănătoare ca a lui Mădălin are și Gabriel Bobic, tot din Argeș. Acesta a pierdut în doi ani 580.000 dolari la jocurile de noroc. Și, de asemenea a mers la pușcărie după ce l-a dat în vileag propria soție.

Din cauza unor idei proate, și Mihai Cazacu din Iași a pierdut cei 3,8 milioane dolari revendicați în 2008. S-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului și, după ani de zile, regretă viața pe care o avea înainte să câștige la Loto.

ADVERTISEMENT
Tags: