Life

Ei sunt semifinalistii Survivor România 2023. Marți, 23 mai, se vor lupta pentru un loc în marea finală

Cine sunt semifinaliștii Survivor România 2023. Ei se vor lupta pentru a ajunge în marea finală, care are loc pe 24 mai.
23.05.2023 | 00:25
Ei sunt semifinalistii Survivor Romania 2023 Marti 23 mai se vor lupta pentru un loc in marea finala
Ei sunt semifinaliștii Survivor România 2023. Sursa foto: Pro TV/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În urma ediției de luni Survivor România, s-a aflat care sunt semifinaliștii ce se vor lupta marți pentru un loc în marea finală. Din patru concurenți vor rămâne doar trei.

Ei sunt semifinaliștii Survivor România 2023, care se vor lupta pentru a ajunge în marea finală

Ediția de luni, 22 mai, a emisiunii Survivor România a fost una plină de emoții. Cinci concurenți s-au luptat pentru un loc în semifinală, însă doar patru au reușit să meargă mai departe.

ADVERTISEMENT

În urma voturilor exprimate de public, Alexandra Porkolab a fost concurenta eliminată. Fosta Războinică nu a mai ajuns în semifinală, alături de ceilalți concurenți.

Luni, Andrei Krișan a obținut colanul de imunitate, astfel că a reușit să se salveze și nu a intrat la votul publicului, calificându-se direct în semifinală.

ADVERTISEMENT

Astfel, lista completă cu semifinaliștii acestui sezon este formată din Dan Ursa, Andrei Krișan, Carmen Grebenișan și Alexandra Ciomag. Cei patru se vor duela într-un nou joc marți, după cum a anunțat Daniel Pavel.

Toți sunt mândri că au reușit să ajungă până în acest punct și vor da în continuare tot ce au mai bun pentru a merge mai departe, în finala de miercuri, 24 mai.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, Consiliul de Eliminare va fi live. Telespectatorii își vor putea vota favoriții exclusiv prin intermediul SMS-urilor, iar totul se va desfășura în direct.

“Dan Ursa, Carmen Grebenișan, Alexandra Ciomag, Andrei Krișan 2 voi patru sunteți calificați în semifinala Survivor România 2023. Mâine vă așteaptă un nou joc în care unul singur se va salva.

ADVERTISEMENT

La finele acestui joc, ceilalți trei pierzători intră în Consiliu, la votul publicului. De această dată însă, mare public, națiune Survivor România, live. Prima seară din suita de două zile live, ca de fiecare dată în Dominicană.

Mâine seară deschidem liniile de vot live în acest Consiliu tribal. Au luptat în echipe, apoi individual. La final, au rămas 4 supraviețuitori, dintre care vor rămâne trei”, a anunțat Daniel Pavel la finalul ediției de luni.

Cine ar putea câștiga Survivor România 2023

Fanii Survivor România așteaptă cu sufletul la gură să afle cine va fi marele câștigător al acestui sezon. Din cei patru semifinaliști, trei vor ajunge în finală, însă doar unul va pune mâna pe marele premiu, în valoare de 100.000 de euro.

Din punct de vedere sportiv, Dan Ursa și Andrei Krișan sunt cei mai buni, urmați de Alexandra Ciomag și Carmen Grebenișan. Cu toate acestea, creatoarea de conținut are șanse mari să câștige acest sezon, după cum a declarat Crina Abrudan, fosta sa coechipieră.

Din moment ce are foarte mulți susținători, fiind o persoană publică, Carmen Grebenișan ar putea fi votată în număr mare în finală, chiar dacă și ceilalți concurenți sunt foarte susținuți.

“În momentul de față eu o văd pe Carmen câștigătoare, pentru că se bucură de cea mai mare simpatie din partea publicului, are o foarte mare susținere dat fiind faptul că este un influencer foarte cunoscut la noi”, a declarat Crina Abrudan pentru Unica.ro. Vedeta a mai spus și că îi vede în finală pe Carmen, Andrei Krișan și Dan Ursa.

ADVERTISEMENT