Video. Real Madrid, salvată de Ronaldo! Rege în Ţara Bascilor

Vicentiu Dinescu   
în Stiri sportive
10/03/2018, 15:49
Video. Real Madrid, salvată de Ronaldo! Rege în Ţara Bascilor

UPDATE, ora 15:50 / ”Galcticii” s-a impus în Ţara Bascilor cu scorul de 2-1 – vezi aici golurile. Omul providenţial a fost din nou portughezul Cristiano Ronaldo, autorul unei ”duble”.  În urma acestei victorii, Real Madrid s-a apropiat la patru puncte de locul secund ocupat de Atletico Madrid.


UPDATE, ora 13:30 / Zinedine Zidane a decis să-l lase pe baca de rezerve pe atacantul Karim Benzema. Primul ”11” al realului este următorul: Navas – Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo – Casemiro, Kroos, Modric, Isco – Bale, Ronaldo.


Trupa antrenată de Zinedine Zidane a impresionat pe ”Parc des Princes”, în ciuda faptului că Toni Kroos, Gareth Bale şi Luka Modric au fost lăsaţi pe banca de rezerve. Vedetele de pe „Santiago Bernabeu” vor avea acum de înfruntat un adversar dificil, în mare formă.

Eibar – Real Madrid LIVE STREAM Primera Division. Eibar a obţinut în ultimele 15 etape nu mai puţin de 28 de puncte, fiind pe locul 4 în acest clasament provizoriu din ultimele runde. Eibar se află de altfel la doar 3 puncte de ultimul loc care duce în Europa League, iar un succes în faţa celor de la Real Madrid ar putea complica mult lupta în care mai sunt implicate Villarreal, Girona şi Celta Vigo.

Eibar – Real Madrid LIVE STREAM Primera Division. Zidane nu are absenţe

Eibar – Real Madrid LIVE STREAM Primera Division. Real Madrid a pierdut în ultimul meci disputat pe teren străin, la Espanyol, dar ocupă locul al treilea în clasamentul din deplasare. Real Madrid nu are absenţe înaintea meciului, în schimb la gazde vor absenta Rico, Pena şi Orellana.

Închide ×