L-au aşteptat la aeroport şi el semna cu un alt club! Ţeapa luată de PSV Eindhoven

PSV Eindhoven, Sporting Lisabona, Portimonense, Agbenyenu

Situaţie tragicomică la liderul din Olanda, PSV Eindhoven. Au aşteptat la aeroport un jucător care în acel moment semna cu un alt club!

În fotbal, chiar şi în cel mare, se mai întâmplă şi episoade tragicomice, aşa cum a păţit-o chiar în ultima zi de mercato liderul din Olanda, PSV Eindhoven. A fost un episod care l-a făcut pe antrenorul Phillip Cocu, fost internaţional de renume al Portocalei mecanice, să se considere şi el vinovat de ratarea unui transfer care era considerat ca şi realizat.

"Am căutat un fundaş stânga mult timp şi e enervant că lucrurile au mers prost în ultimul moment. Trebuia să fi făcut totul mai bine". O concluzie care, cu siguranţă, le va fi folositoare celor de la PSV pe viitor, acum învăţând din lecţia primită.

Eindhoven l-a aşteptat pe jucător cu echipa de filmare

Concret, după plecarea lui Willems vara trecută la Eintracht Frankfurt, PSV nu a reuşit să acopere postul de fundaş stânga şi a trebuit să facă tot felul de improvizaţii, majoritatea nereprezentând variante mulţumitoare, dar altele nu erau. Concluzia a fost că în această iarnă trebuie adus un jucător pe acest post şi alegerea s-a oprit la ghanezul formaţiei Portimonense, Agbenyenu.

Portimonense a cerut 2,5 milioane de euro şi a acceptat ca PSV să plătească abia în vară, până atunci ghanezul urmând a fi doar împrumutat. Olandezii i-au cumpărat bilet de avion jucătorului, au luat o echipă care să filmeze sosirea şi vizita medicală pentru siteul clubului şi au mers la aeroport să aştepte fotbalistul. Au aşteptat în zadar, pentru că la ora când ar fi trebuit să ajungă în Olanda Agbenyenu se afla la Lisabona şi semna pe 4,5 ani cu Sporting!