Carousel hot news

GALERIE FOTO. Patrick Ekeng a fost DEPUS pe Stadionul DINAMO

UPDATE, ora 10:40 / Soţia camerunezului ia parte la slujba de pe stadion. Nathalie Patou este căzută pe scaun, fără puteri. Mama lui Ekeng este cea care o susţine (CLICK SUS PE GALERIE FOTO...
Autor: Mirela Apostol | 13.05.2016 | 10:48

UPDATE, ora 10:40 / Soţia camerunezului ia parte la slujba de pe stadion. Nathalie Patou este căzută pe scaun, fără puteri. Mama lui Ekeng este cea care o susţine (CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE) . Tribuna 0 a dinamoviştilor este plină de fani îndureraţi. Suporterii mai multor echipe din ţară au afişat bannere de regret pentru dispariţa dinamovistului.

UPDATE, ora 10:30 / Trupul lui Patrick Ekeng a fost adus pe stadionul Dinamo în ropote de aplauze.

UPDATE, ora 10:00 / Jucătorii lui Dinamo, precum şi alţi foşti fotbalişti ai clubului din Ştefan cel Mare, au ajuns pe stadion. Fanii sînt şi ei acolo şi au afişat un banner “Cîinii merg în rai”. Aceştia au arborat la intrarea pe stadion şi un steag negru.

Patrick Ekeng a decedat vineri noapte, în urma unor probleme cardiace. Jucătorul camerunez a căzut inert pe teren în meciul Dinamo – Viitorul, la cenrul terenului, fără a fi atins de vreun adversar, la doar şapte minute după ce păşise pe stadionul din Ştefan cel Mare. A fost dus ulterior la spital, acolo unde şi-a dat ultima suflare.

Luni i-a fost efectuată autopsia, descoperindu-se probleme cardiace grave, care nu ar fi permis ca Ekeng să joace fotbal! Vineri, în jurul orei 10:00, trupul camerunezului va fi depus pe Stadionul Dinamo, acolo unde fanii şi oficialii clubului dinamovist îl vor aştepta pentru a-i aduce un ultim omagiu.

La ora 11:00, fanii vor merge cu maşinile, în coloană, pînă la Otopeni, de unde trupul lui Ekeng va fi transportat în ţara natală, Camerun, acolo unde va fi înmormîntat.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!