Sport

El a fost cel mai tânăr fan prezent la FCSB – Dunajska Streda! “A dormit 70 de minute din meci!” Foto

Joonas Tamm, fundașul central transferat în această vară de Mihai Stoica, a fost susținut la meciul din Conference League cu Dunajska Streda de frumoasa sa soție și de copilul său.
12.08.2022 | 17:06
El a fost cel mai tanar fan prezent la FCSB  Dunajska Streda A dormit 70 de minute din meci Foto
FCSB a susținută de 40.457 de fani, printre care și familia lui Joonas Tamm. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Joonas Tamm s-a adaptat de minune la FCSB, iar internaționalul estonian și-a adus familia la București. Frumoasa sa soție și fiul său nou născut, l-au susținut pentru prima oară din tribune la meciul cu Dunajska Streda.

Joonas Tamm și-a adus copilul nou-născut la meciul dintre FCSB și Dunajska Streda

Joonas Tamm are un început de sezon excelent la FCSB și a marcat două goluri extrem de importante cu FC U Craiova 1948 și în meciul tur cu Dunajska Streda.

ADVERTISEMENT

Fundașul central în vârstă de 30 de ani a avut parte de doi fani speciali la meciul decisiv cu slovacii. Soția sa, Meryl Magi, a fost prezentă pe Național Arena, alături de Tamm Jr., în vârstă de doar o lună.

„Mândră de tine! Se pare că mă mut la București cu familia”, anunța entuziasmată pe Instagram Meryl după ce Tamm a semnat cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Joonas Tamm, fotografia zilei alături de familia sa

Joonas Tamm s-a bucurat la finalul meciului de calificare alături de familia sa, cu care a făcut un selfie la marginea terenului. Singurul membru al familiei care a lipsit a fost cățelul.

„Cine ar fi crezut că va merge la primul său meci atât de devreme! Bineînțeles a fost foarte fericit de faptul că loja a avut geam antifonat, pentru a dormi 70 de minute din meci”, a scris Meryel Magi pe contul ei de Instagram.

ADVERTISEMENT
Meryel Magi și Joonas Tamm Jr. la meciul dintre FCSB și Dunajska Streda
Meryel Magi și Joonas Tamm Jr. la meciul dintre FCSB și Dunajska Streda. Sursă foto: Instagram @merylmgi.

Familia Tamm s-a reunit în cele din urmă imediat după fluierul de final al partidei care a marcat calificarea FCSB în play-off-ul Conference League: „Și înapoi la somn înainte să îl întânească pe tatăl său”.

Tamm Jr. a adormit înainte să se reîntâlnească cu tatăl său
Tamm Jr. a adormit înainte să se reîntâlnească cu tatăl său. Sursă foto: Instagram @merylmgi

Joonas Tamm, la cumpărături pentru noua casă din Bucureşti

Joonas Tamm are parte de cele mai bune condiții la București, motiv pentru care a decis să își aducă familia în România. Cuplul estonian a mers într-un cunoscut magazin de mobilă din București, unde au cumpărat mai multe lucruri pentru noua locuință.

ADVERTISEMENT

Meryl Magi adoră deja Bucureștiul și a postat pe pagina ei de Instagram mai multe poze cu locuri și clădiri din București.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,78 este cota pentru „x sau ambele marchează” la FCSB – Chindia Târgoviște. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT