Fotbal international

El Clasico la TV. Barcelona – Real Madrid se vede în 183 de țări! Câţi telespectatori sunt estimaţi

28.10.2018 | 13:32
El Clasico la TV Barcelona  Real Madrid se vede in 183 de tari Cati telespectatori sunt estimati

Un nou episod din El Clasico este programat la finele acestei săptămâni. Barcelona – Real Madrid se joacă duminică, ora 17:15, pe Camp Nou, iar audiențele se anunță pe măsura evenimentului, asta deși vom avea parte de un duel fără Cristiano Ronaldo și Lionel Messi.

Este și motivul pentru care Liga Spaniolă de Fotbal a decis programarea partidei după-amiaza, pentru ca fani ai fotbalului din toate colțurile lumii să aibă acces la eveniment. Spre exemplu, japonezii în special și restul asiaticilor în general sunt singurii care vor trebui să stea până mai târziu pentru a vedea meciul, ora locală la momentul evenimentului în Tokyo fiind 00:15. În rest, sud-americanii, africanii, europenii sau locuitorii din SUA și Canada vor dispune de ore accesibile.

Barcelona – Real Madrid se vede în 183 de țări

Conform El Pais, El Clasico din acest an va fi transmis în nu mai puțin de 183 de țări, iar spaniolii estimează peste 650 de milioane de telespectatori la ora de start a jocului. Interesant este că televiziunea care va produce acest meci în Spania va avea 30 de camere pe Camp Nou. Patru dintre ele vor sta doar pe protagoniștii echipei astfel: una pentru jucătorii Barcelonei, una pentru jucătorii de la Real Madrid, una pentru Valverde și una pentru Lopetegui.

El Clasico la TV

  • Va fi transmis în 183 de țări
  • Sunt estimați peste 650 de milioane de telespectatori
  • Derby-ul va fi filmat cu 30 de camere, iar două dintre ele vor sta doar pe Valverde și pe Lopetegui
  • Va fi cel de-al 177-lea meci în La Liga dintre cele două echipe.

El Clasico fără Messi și fără Ronaldo

Dacă absența lui Ronaldo era evidentă odată cu transferul portughezului la Juventus, absența lui Messi a venit complet neașteptat. Argentinianul a căzut rău pe brațul drept în ultima partidă de campionat cu Sevilla și va fi indisponibil în următoarele trei săptămâni.

El Clasico la TV. Barcelona - Real Madrid se vede în 183 de țări. Ce audienţă este aşteptată
El Clasico la TV. Barcelona – Real Madrid se vede în 183 de țări. Ce audienţă este aşteptată