Fotbal international

Incidente grave înainte de derby-ul Serbiei! Atmosferă fabuloasă pe „Maracana” la Steaua Roșie – Partizan 0-0. VIDEO

01.03.2020 | 21:02
Incidente grave inainte de derbyul Serbiei Atmosfera fabuloasa pe Maracana la Steaua Rosie  Partizan 00 VIDEO
ADVERTISEMENT

Ziua de duminică este una a marilor derby-uri în campionatele europene, iar capul de afiș este ținut de El Clasico: Real Madrid – FC Barcelona.


UPDATE, 1 martie, ora 21:03 / Nici fanii lui Partizan nu s-au lăsat mai prejos și au aprins peluza.

ADVERTISEMENT


UPDATE, 1 martie, ora 19:21 / Fanii Stelei roșii Belgrad au aprins stadionul la propriu și au folosit și artificii pentru coregrafie.


UPDATE, 1 martie, ora 18:57 / Fanii lui Partizan Belgrad au produs mai multe incidente pe stadionul celor de la Steaua Roșie Belgrad și s-au luat la bătaie cu forțele de ordine care au intervenit pentru ca incidentele din tribune să nu degenereze.

ADVERTISEMENT


UPDATE, 1 martie, ora 18:53 / Confruntarea dintre PSV Eindhoven și Feyenoord s-a terminat la egalitate, 1-1. Golul lui PSV a fost înscris de Gakpo în minutul 47, în timp ce pentru oaspeți a înscris Botteghin în minutul 33.


El Clasico și alte două derby-uri țin capul de afiș duminică

El Clasico este poate cel mai așteptat meci din fotbalul european, este capul de afiș al zilei, însă duminică vor mai avea loc două derby-uri eterne ale bătrânului continent. Unul se va disputa în Olanda, PSV Eindhoven – Feyenoord Rotterdam, iar cel de-al doilea va avea loc în Serbia între Steaua Roșie și Partizan.

ADVERTISEMENT

Ziua marilor derby-uri va începe la 15:30 atunci când este programat duelul din PSV Eindhoven și Feyenoord Rotterdam. Cele două formații nu traversează cele mai bune momente, se află pe locurile 3 și 4, dar trag încă speranțe la primele două poziții care duc în Champions League și care sunt ocupate de Ajax Amsterdam și Alkmaar.

  • PSV Eindhoven – Feyennord, ora 15:30
  • Steaua Roșie – Partizan, ora 19:00
  • Real Madrid – Barcelona, ora 22:00
ADVERTISEMENT

Eindhoven și Feyenoord, parcursuri de excepție

Ambele echipe arată o revenire de formă în 2020, PSV Eindhoven având o serie de trei victorii consecutive în Eredivisie. Feyenoord are un parcurs încă și mai impresionant, fiind neînvinsă în ultimele 12 meciuri și câștigându-le pe ultimele șapte.

De la ora 19:00 va urma marele duel a fotbalului sârb între Steaua Roșie și Partizan și cu siguranță fanii vor crea o atmosferă incendiară pe ”Maracana” din Belgrad. Cu șapte etape înainte de finalul sezonului regulat, gazdele au un avans de 11 puncte.

Real și Barca, duel la ”cuțite” pentru titlu

O victorie a celor de la Steaua Roșie ar lămuri în mare măsură lupta la titlu, chiar dacă vor mai fi încă șapte runde în play-off, însă un succes al rivalilor de la Partizan ar încinge bătălia și mai mult în Serbia.

Însă marele derby al serii va avea loc pe Santiago Bernabeu între Real Madrid și FC Barcelona. Cele două conduc autoritar La Liga și se luptă pentru coroanoa supremă. În acest moment, catalanii au două puncte avans în clasament, dar bătălia este încă deschisă.

Juventus – Inter, amînat din cauza coronavirusului

În vârstă de 55 de ani, Gică Hagi este printre puținii fotbaliști care au îmbrăcat tricoul ambelor mari echipe din La Liga. Doar 20 de jucători au evoluat în întreaga istorie și la Real Madrid și la Barcelona. Mai mult, un singur antrenor le-a pregătit pe cele două mari rivale, este vorba de sârbul Radomir Antic.

Tot duminică ar fi trebuit să se joace și marele derby din Serie A, Juventus Torino – Internazionale Milano. Duelul formațiilor aflate pe primele două locuri în campionatul iatlian a fost amânat din cauza epidemiei de coronavirus, după ce inișial se anunțase că se va juca fără spectatori.

ADVERTISEMENT