Sport

El e primul atacant din SuperLiga pentru care Gigi Becali a făcut deja ofertă pentru transferul la FCSB! Câți bani plătește patronul. Exclusiv

FCSB este în căutarea unui atacant, după calificarea în grupele Conference League. FANATIK a aflat că Gigi Becali a făcut o ofertă celor de la FC Argeș pentru Alexandru Ișfan.
27.08.2022 | 00:30
El e primul atacant din SuperLiga pentru care Gigi Becali a facut deja oferta pentru transferul la FCSB Cati bani plateste patronul Exclusiv
Gigi Becali a făcut o ofertă pentru un atacant din SuperLiga. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB revine după 5 ani în grupele competițiilor europene. Gigi Becali i-a mai promis lui Nicolae Dică două transferuri, un fundaș central și un atacant. Patronul roș-albaștrilor s-a pus deja pe treabă.

Alexandru Ișfan, atacantul pentru care Gigi Becali a făcut deja ofertă pentru transferul la FCSB!

FANATIK a aflat că Gigi Becali a făcut o ofertă pentru Alexandru Ișfan, de la FC Argeș. Atacantul în vârstă de 22 de ani este o țintă mai veche a celor de la FCSB, însă discuțiile nu s-au concretizat prima dată.

ADVERTISEMENT

Din informațiile noastre, patronul celor de la FCSB a făcut o ofertă apropiată de pretențiile piteștenilor care vor să obțină 700.000 de euro pe atacant. În acest sezon, Ișfan a dat două goluri și două pase decisive în șase meciuri.

“Dacă nu pot să îl iau acum pe Işfan, o să îl iau la iarnă. Este un jucător tânăr care poate să crească. Acum avem nevoie şi de un atacant cu experienţă. O să vedem”, Gigi Becali pentru FANATIK

Gigi Becali negociază direct cu primarul Gentea!

Gigi Becali negociază transferul lui Alexandru Ișfan la FCSB direct cu primarul Piteștiului, Cristian Gentea. Este un mod de lucru similar ca și în cazul transferului lui Bogdan Rusu, de la CS Mioveni.

ADVERTISEMENT

Latifundiarul a negociat transferul lui Rusu direct cu Ion Georgescu, primarul Mioveniului. Strategia a dat roade, cele două părți ajungând rapid la un acord. Să vedem dacă și în cazul lui Ișfan lucrurile vor decurge la fel de rapid.

FC Argeș, în căutarea unui jucător U-21 care să îl înlocuiască pe Ișfan

Din informațiile FANATIK, Cristian Gentea ezită să îl vândă pe Alexandru Ișfan, în condițiile în care cei de la FC Argeș nu au variante pentru regula U-21 din SuperLiga. Piteștenii sunt în căutarea unui jucător tânăr, care să îl înlocuiască pe Ișfan.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a recunoscut că Gigi Becali a făcut o ofertă pentru un atacant din campionatul intern, fără să îi dea numele. Din informațiile FANATIK, este vorba chiar de Alexandru Ișfan:

“Gigi a făcut deja o ofertă pentru un atacant. Nu aş vrea să dau nume. E din campionatul nostru, poate jucătorul nu ştie, nu s-a vorbit cu el. Mai e timp. Urmărim jucători. Eu vreau să fie şi comunitar, să fie cu cifre în ultimul sezon, să fi jucat”, a spus Stoica la Orangesport.

ADVERTISEMENT

Cealaltă țintă a lui Gigi Becali este fundașul celor de la FC Botoșani, Kevin Boli. Patronul este sigur că va putea să îl transfere pe ivorianul care a câștigat patru titluri de campion al României cu CFR Cluj.

  • 22 de ani are Alexandru Ișfan
  • 600.000 de euro este cota de piață a lui Ișfan

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,60 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Hermannstadt. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT