Sport
notix pixel id

El e atacantul dorit de Mircea Rednic la Dinamo. A ajuns deja în România. Exclusiv

Atacantul dorit de Mircea Rednic la Dinamo a ajuns deja în România. Va fi urmărit la antrenamente, apoi se va lua o decizie dacă va fi păstrat sau nu.
05.10.2021 | 20:25
El e atacantul dorit de Mircea Rednic la Dinamo A ajuns deja in Romania Exclusiv
Atacantul dorit de Mircea Rednic la Dinamo a ajuns deja în România. FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a revenit pe banca lui Dinamo cu un egal, 2-2 cu UTA, iar la finalul partidei s-a arătat dezamăgit de modul cum se prezintă lotul de jucători. El a spus că-și mai dorește fotbaliști, pe lista sa fiind un atacant și un fundaș dreapta.

Informația a fost întărită și de directorul executiv Iuliu Mureșan, care a precizat că cei doi jucători doriți de Rednic au pașaport european, dar nu au mai evoluat niciodată în România.

ADVERTISEMENT

Francezul Salif Cisse este atacantul dorit de Mircea Rednic la Dinamo. A ajuns deja în România și va fi testat în zilele următoare

FANATIK vă prezintă în exclusivitate numele atacantului pe care Mircea Rednic dorește să-l aducă la Dinamo. Este vorba despre francezul Salif Cisse, în vârstă de 29 de ani, care a evoluat ultima dată pentru bulgarii de la Botev Plovdiv, de care s-a despărțit în iulie 2021.

Născut la Dreux, în Franța, Cisse deține și cetățenia statului Mali, iar cota sa de piață pe site-ul transfermarkt este de 150.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Atacantul francez a sosit deja în România, de miercuri va intra în programul de pregătire al echipei, Mircea Rednic dorind să-l vadă mai întâi la antrenamente înainte de a decide dacă i se va oferi un contract sau nu. De asemenea, el va fi folosit și în amicalul cu Petrolul Ploiești, programat sâmbătă pe stadionul Dinamo, începând cu ora 11:00.

Cine este atacantul francez Salif Cisse

Salif Cisse are 1,87 metri și este „noul Bizon” pe care Mircea Rednic l-a dorit la echipă, un atacant masiv, puternic și care poate fi periculos și în jocul aerian.

ADVERTISEMENT

În sezonul trecut, a jucat 26 de meciuri la Botev Plovdiv și a reușit doar patru goluri, dintre care două în Cupa Bulgariei.

Cel mai important gol marcat de Cisse în sezonul trecut a fost împotriva campioanei Bulgariei, Ludogorets, într-un meci pierdut de Botev Plovdiv cu 2-1, în care a marcat și Claudiu Keșeru.

ADVERTISEMENT

Salif Cisse a fost crescut de Le Mans

Salif Cisse și-a făcut junioratul la Le Mans, însă a jucat un singur meci pentru echipa mare în liga a doua din Franța. În 2013, a semnat cu Limoges, echipă din liga a cincea,  pentru care a marcat 5 goluri în 21 de meciuri.

ADVERTISEMENT

După alte cinci meciuri la Lucon și un singur gol în liga a treia din Franța, a plecat la Daring Club Motema Pembe (DCMP) în Republica Democrată Congo, unde are o altă experiență nefericită.

În 2016 se întoarce în Franța și semnează cu echipa din liga a treia Belfort, unde evoluează în 15 meciuri și marchează un singur gol. În 2018, ajunge la Athletico Marseille în liga a patra franceză, unde înscrie un gol în nouă meciuri.

2019 îl găsește în tricoul lui Granville, un alt club din liga a patra franceză, pentru care marchează de două ori în 11 partide. Urmează aventura în Bulgaria, la echipa de primă ligă Tsarsko Selo (6 meciuri, 0 goluri), de unde este transferat de Botev Plovdiv (21 de meciuri și 4 goluri marcate).

  • 14 goluri a marcat Salif Sisse în cariera sa la seniori în 97 de meciuri
  • 4 goluri a marcat atacantul francez în sezonul trecut pentru Botev Plovdiv în 26 de meciuri
  • 150.000 de euro e cota jucătorului
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT