Life

El e bărbatul care a dat lovitura la Loto de două ori consecutiv. Cum a ajuns să câștige două premii fabuloase: ”Se pare că se poate”

Povestea bărbatului care a câștigat de două ori premii substanțiale la Loto. Copleșit de atâta noroc, a decis să împartă banii cu cei din comunitatea sa.
05.06.2024 | 22:13
El e barbatul care a dat lovitura la Loto de doua ori consecutiv Cum a ajuns sa castige doua premii fabuloase Se pare ca se poate
Povestea bărbatului care a câștigat de două ori premii substanțiale la Loto. Sursa foto: Pixabay, Freepik.
ADVERTISEMENT

În timp ce unele persoane sunt urmărite constant de ghinion, altele sunt ”lovite” nu odată, ci de două ori de noroc. Este și cazul unui bărbat care a reușit să pună mâna de două pe premii substanțiale la loterie. Care a fost rețeta succesului său.

Un bărbat din Carolina de Nord a câștigat de două ori premii generoase la Loto

Jucatul la Loto presupune să ai multă ambiție, dar și noroc. Un bărbat din Carolina de Nord a fost ”lovit” de două ori de noroc. John Robbins a câștigat două premii substanțiale și a recunoscut că nu s-ar fi așteptat niciodată la asta.

ADVERTISEMENT

Povestea lui John Robbins a ajuns faimoasă la nivel mondial. Bărbatul din Carolina de Nord a jucat un bilet la Loto în urmă cu doi ani. Nu a avut prea mari speranțe și nici nu credea că va avea atât de mult noroc încât să câștige ceva.

Destinul l-a surprins plăcut, iar John Robbins a câștigat două milioane de dolari. După ce a văzut că nu este deloc o persoană ghinionistă, John a continuat să joace și să mizeze pe numerele sale norocoase.

ADVERTISEMENT

Alte persoane în locul lui John Robbins ar fi renunțat la a mai juca, mai ales dacă se vedeau cu o asemenea sumă în conturi. Ei bine, câștigătorul nostru a fost perseverent și nu a renunțat până nu a câștigat și a doua oară.

De data asta, marele câștigător a plătit 30 de dolari pe noul bilet la Loto. Aceasta a fost achiziționat de la magazinul de pe North College Road. Tot de acolo a fost cumpărat și biletul care i-a adus 2 milioane de dolari, iar istoria s-a repetat.

ADVERTISEMENT

Marele câștigător la Loto a împărțit premiul cu oamenii din comunitatea sa

John Robbins a devenit câștigător pentru a două oară consecutiv. De data asta, premiul a fost mai mic, însă lui John i s-a demonstrat, din nou, că are noroc. Cu încă 100.000 de dolari câștigați la Loto, bărbatul a promis că va dona o mare parte din bani comunității sale din Carolina de Nord.

”Mi s-a spus că fulgerul nu poate lovi de două ori, dar se pare că poate.”, a spus Robbins după ce a câștigat cei 100.000 de dolari.

ADVERTISEMENT

John Robbins și-a propus să schimbe viața mai multor persoane nevoiașe din comunitatea sa din Wilmington. Pentru că are suficienți bani, John este dispus să împartă suma sa oamenilor care au reală nevoie de ei.

John Robbins a recunoscut pentru presa de peste ocean că a fost luat prin surprindere de tot ce s-a întâmplat. Nu știa că este atât de norocos și nici nu se aștepta să câștige sume atât de mari, de două ori.

Poveștile cu marii câștigători de la Loto sunt numeroase, iar finalurile sunt diverse. Din fericire, se pare că John Robbins nu a avut ghinion după ce a intrat în posesia premiului, ci din contră. S-au bucurat de bani, atât el, cât și comunitatea lui din Wilmington.

ADVERTISEMENT
"Dormim în camere separate noaptea". Adevărul despre căsnicia lor, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri
Ucrainenii fac prăpăd după ce au primit muniție pentru HIMARS. Arme valoroase ale...
Ucrainenii fac prăpăd după ce au primit muniție pentru HIMARS. Arme valoroase ale Rusiei, distruse una câte una
EXCLUSIV | Gică Popescu, petrecere secretă la Ciolpani, cu peste 100 de invitați!...
EXCLUSIV | Gică Popescu, petrecere secretă la Ciolpani, cu peste 100 de invitați! Un preot a oficiat uniunea, iar Gică Hagi a fost prezent la eveniment. FOTO
Reacţia unui tânăr spectator la momentul Babasha de la concertul Coldplay:
Reacţia unui tânăr spectator la momentul Babasha de la concertul Coldplay: "Lipsă crasă de respect"
Afacerea care i-a adus un succes uriaş Mihaelei Borcea! Foarte greu pentru o...
Afacerea care i-a adus un succes uriaş Mihaelei Borcea! Foarte greu pentru o femeie! Fosta soţie a lui Borcea a spus tot
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
SECRETUL pentru o PENSIE mai MARE! Se CUMPĂRĂ VECHIME în MUNCĂ!
SECRETUL pentru o PENSIE mai MARE! Se CUMPĂRĂ VECHIME în MUNCĂ!
Cine este manelistul Babasha, omul care a cântat alături de Coldplay la București
Cine este manelistul Babasha, omul care a cântat alături de Coldplay la București
Adi Despot îi ia apărarea manelistului Babasha: „Te invidiez că nu am fost...
Adi Despot îi ia apărarea manelistului Babasha: „Te invidiez că nu am fost eu în locul tău”
Scandal-monstru la concert la Coldplay după ce oamenii au plătit sute de lei...
Scandal-monstru la concert la Coldplay după ce oamenii au plătit sute de lei pe bilete. Organizatorii au oprit spectacolul!
Reacția Jandarmeriei după ce Diana Șoșoacă s-a îmbrâncit cu jandarmii lângă un camion...
Reacția Jandarmeriei după ce Diana Șoșoacă s-a îmbrâncit cu jandarmii lângă un camion cu buletine de vot, în Sectorul 3
Reghecampf a pus iar Poliția pe Prodanca! Circ și scandal monstru între cei...
Reghecampf a pus iar Poliția pe Prodanca! Circ și scandal monstru între cei doi: „M-au sunat vecinii că soțul meu vrea să fure ceva”