Life

El e câștigătorul X Factor sezonul 10? Ștefan Bănică: ”Mi-aș dori ca generația ta să fie reprezentată de cineva ca tine

Ștefan Bănică este plăcut impresionat de unul dintre concurenții de la X Factor pe care-l vede punând mâna pe marele premiu, în valoare de 50.000 de euro.
01.10.2021 | 15:09
El e castigatorul X Factor sezonul 10 Stefan Banica Mias dori ca generatia ta sa fie reprezentata de cineva ca tine
ADVERTISEMENT

Juratul de la Antena 1 este de părere că tânărul de pe scena concursului muzical este unul la un milion, o persoană extrem de rară, cu o voce ieșită din comun, care i-a dat pe spate pe jurați.

Este vorba de un concurent care adoră muzica încă de mic, dovadă că a acceptat să studieze în Marea Britanie, deși a fost conștient de la bun început că nu-și va permite costurile vieții din UK.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea participantul de la X Factor a profitat de ocazie din plin. În timpul studiilor a reușit să se întrețină, mărturisind că a plimbat animale de companie și a făcut curățenie.

Ștefan Bănică a găsit câștigătorul X Factor, sezonul 10? Care este el

Povestea de viață l-a impresionat pe Ștefan Bănică, dar mai eforturile imense și anii de sacrificiu. Acesta este unul din motivele pentru care celebrul actor și cântăreț îl vede în marea finală.

ADVERTISEMENT

În plus, juratul de la Antena 1 consideră că tânărul are toate atuurile necesare să plece acasă cu premiul pus la bătaie de producători, de 50.000 de euro.

„Mi-aș dori ca generația ta să fie reprezentată de cineva ca tine. Ești o surpriză extrem de plăcută! Ești un potențial X Factor și sunt extrem de entuziasmat pentru că tu reprezinți o generație.

ADVERTISEMENT

Eu, ca mentor mi-aș dori ca generația ta să fie reprezentată de cineva ca tine: un tip care a știut să își aleagă o piesă, care a reușit să transmită, care a folosit toate nuanțele pe care le are în glas”, a declarat Ștefan Bănică.

Delia, uimită de vocea tânărul de pe scena X Factor, sezon 10

Delia a fost la rândul ei uimită de curajul și ambiția concurentului de la X Factor, care și-a găsit locul în echipa actorului. Vedeta este mentorul băieților care au între 14 și 24 de ani.

ADVERTISEMENT

„Nu a cântat nimeni așa! Din ce galaxie vii?”, a exclamat frumoasa blondină, care este jurat și la emisiunea iUmor, tot de la Antena 1.

Cine este concurentul văzut deja câștigător de Ștefan Bănică, dar și cine mai urcă pe scena de la X Factor puteți urmări vineri, 1 octombrie, de la ora 20:30.

O nouă ediție din sezonul 10 aduce noi participanți care sunt gata să dea totul pentru a le arăta juraților că merită să meargă mai departe și să ajungă în Bootcamp.

ADVERTISEMENT