Cel mai FIOROS fotbalist are probleme PSIHICE!

Nici măcar tîlharii din Brazilia n-ar risca să-l atace pe Tim Howard, portarul naţionalei din Statele Unite! Are 1,91 şi 87 de kilograme, are pachete de muschi la fel ca un luptător la categoria...
18.06.2014 | 16:34
Cel mai FIOROS fotbalist are probleme PSIHICE

Nici măcar tîlharii din Brazilia n-ar risca să-l atace pe Tim Howard, portarul naţionalei din Statele Unite! Are 1,91 şi 87 de kilograme, are pachete de muschi la fel ca un luptător la categoria grea de MMA. De altfel, corpul său a fost ”contruit” în aşa fel încît să-i permită să joace mai multe sporturi. În liceu a jucat fotbal american o perioadă, apoi baschet şi în final s-a apucat de fotbal. N-a intrat din prima între buturi. Postul pe care a început să joace ”soccer”, cum spun americanii, a fost cel de mijlocaş. În scurt timp s-a reprofilat pe cel de portar, care necesită foarte multă nebunie, ceea ce Howard are din plin.

article-2621108-1D74634700000578-737_634x896

E cel mai tatuat fotbalist de la Cupa Mondială

Pe lîngă aspectul fioros care este completat de o barbă cum aveau vikingii în perioada lor de glorie, americanul este plin de tatuaje. Într-un top al celor mai tatuaţi fotbalişti de la Cupa Mondială, Howard este de departe pe primul loc, avînd tot corpul pictat. Multe din tatuajele sale sînt ispirate din religie. Figurile copiilor săi sînt poziţionate în dreptul inimii, imediat lîngă un un citat din biblie. Ultimul dintre tatuaje a fost realizat chiar cu cîteva luni înainte de Cupa Mondială într-un salon din Liverpool. Martorii oculari spun că americanul nici măcar n-a clipit cînd artistul i-a înţepat pieptul. Mai mult de atît, se vehiculează că acul s-ar fi îndoit de mai multe ori de-a lungul ”operaţiei”.

tim-howard-tattoo-artist-working-600x600

Are probleme psihice

Ceea ce îl face şi mai fioros pe Tim Howard este faptul că are probleme psihice şi este foarte imprevizibil. La vîrsta de 14 ani a fost diagnosticat cu sindromul Tourette. Simptomele s-au mai ameliorat o dată cu creşterea în vîrstă. Americanul are 35 de ani, însă uneori boala de care suferă încă îşi face apariţia. Sindromul Tourette se manifestă prin ticuri maniaco-compulsive şi prin înjurături necontrolate – Vă imaginaţi că microfoanele din apropierea porţii lui Howard sînt date la minim de televiziunea care transmite meciurile din Brazilia – În ciuda bolii de care suferă, Tim Howard este unul dintre cei mai buni 5 portari de la Cupa Mondială, conform spuselor subiective ale selecţionerului Statelor Unite. Jurgen Klinsmann a fost mulţumit de prestaţia evelului său fioros în partida cu Ghana şi are aştepări mari de la el în duelul vital cu Portugalia.

tim-howard-tattoos-face1-600x600

 

101 de selecţii a bifat Tim Howard în tricoul Statelor Unite. Americanul evoluează din 2002 la prima echipă.

3 Cupe Mondiale a bifat portarul lui Everton pînă în prezent. În 2002 a fost rezerva lui Kasey Keller. Începînd cu turneul final din 2010 a fost prima opţiune a selecţionerului pentru apărarea buturilor.

P: Înregistrează-te acum la Sportingbet şi primeşti un Free Bet de 400 lei!

Tags: