Sport

El e fotbalistul care deține recordul de goluri marcate într-un meci din România! Ce a reușit în 2019

08.01.2020 | 14:16
El e fotbalistul care detine recordul de goluri marcate intrun meci din Romania Ce a reusit in 2019
Un fotbalist al echipei Zimbrul Slobozia Conachi, din Liga 4, deține recordul de goluri marcate într-un meci din România (sursă foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat)
ADVERTISEMENT

Un fotbalist al echipei Zimbrul Slobozia Conachi, din Liga 4, deține recordul de goluri marcate într-un meci din România.

El e fotbalistul care deține recordul de goluri marcate într-un meci din România

Conform sportgalati.com, fotbalistul Constantin ”Boboc” Spânache deține recordul de goluri marcate într-un singur meci din România în 2019.

ADVERTISEMENT

Golgheterul la zi din Liga 4 a marcat nouă goluri în meciul pe care echipa sa, Zimbrul Slobozia Conachi, a câștigat-o pe teren propriu în etapa a patra, cu scorul de 17-1, în fața formației Juventus Toflea.

Spânache nu e la cea mai bună performanță

Constantin ”Boboc” Spânache a înscris de cinci ori în prima reprize, minutele 8, 20, 22, 27 și 29, iar apoi a mai punctat de patru ori în partea secundă, în minutele 51, 71, 82 și 86.

ADVERTISEMENT

Însă, nouă goluri într-un meci nu este cea mai bună performață reușită de fotbalistul de la Zimbrul Slobozia Conachi într-un meci din Liga 4.

10 goluri într-un meci tot cu Juventus Toflea

În ediția 2017-2018, Constantin ”Boboc” Spânache a marcat zece goluri în poarta aceleași echipe Juventus Toflea, în victoria formației din Slobozia Conachi, scor 15-0.

ADVERTISEMENT

Spânache a mai reușit o performanță remarcabilă în etapa a 14-a din sezonul precedent, atunci când a înscris de opt ori în partida pe care Zimbrul Slobozia Conachi a câștigat-o cu Avântul Drăgănești, scor 13-1.

Sporting Vaslui, record pentru Liga 4

Cel mai straniu scor din actuala ediție de Liga 4 s-a înregistrat la meciul Sporting Vaslui și FC Crețești. Formația vasluiană s-a impus cu 32-0, ceea ce reprezintă recordul competiției în ultimii 30 de ani.

ADVERTISEMENT

Cel mai mare scor înregistrat vreodată în fotbalul mondial are o vechime de 134 de ani. În anul 1885, Arbroath a învins Bon Accord, în Cupa Scoției, scor 36-0. La nivel internațional, Australia deține recordul, cu o victorie, scor 31-0, contra reprezentativei din Samoa, în preliminariile Campionatului Mondial din 2002.