News

El e Marian, tânărul mort în accidentul din Maramureș. Gluma macabră făcută de prietenul său aflat la volan: ”Vom muri”

Marian, în vârstă de 24 de ani, este tânărul mort în accidentul cumplit din Maramureș. Un prieten l-a condus spre moarte.
22.06.2024 | 12:04
El e Marian tanarul mort in accidentul din Maramures Gluma macabra facuta de prietenul sau aflat la volan Vom muri
El este Marian, tânărul mort într-un accident cumplit din Maramureș. Sursa foto: Observator News / VasileDale.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marian este tânărul de 24 de ani mort în accidentul rutier deosebit de grav petrecut noaptea trecută în județul Maramureș. Un prieten l-a condus spre moarte.

El este Marian, tânărul mort într-un accident cumplit din Maramureș

Un accident rutier cumplit, cu un singur autoturism implicat, în care se aflau trei persoane, a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă în localitatea Remeti, județul Maramureș.

ADVERTISEMENT

La fața locului au ajuns un echipaj de prim ajutor SMURD, un echipaj de Descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detasamentului Sighetu Marmației și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

În urma coliziunii dintre vehicul și un stâlp, au rezultat trei victime. Una dintre ele a rămas încarcerată. Această persoană a fost extrasă din autoturism și transportată la CPU Sighetu Marmației de către un echipaj SAJ. O a doua victimă, tot o persoană de sex masculin, a ajuns la aceeași unitate medicală.

ADVERTISEMENT

Din păcate, o a treia victimă s-a aflat în stop cardio-respirator la sosirea medicilor. Acesteia i s-au aplicat manevre de resuscitare, însă în zadar. În ciuda eforturilor depuse de cei de pe Ambulanță, tânărul de 24 de ani nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decedat.

Presa locală oferă informații în legătură cu persoanele aflate în mașină. Astfel, se pare că la volanul autoturismului era un tânăr de 20 ani din Săpânța. El tocmai revenise acasă din Olanda.

ADVERTISEMENT

Conform informaților oferite de site-ul vasiledale.ro, acesta circula cu viteză foarte mare. În plus, el nu avea centura de siguranță pusă. Alături de acesta se mai aflau în vehicul doi amici de-ai lui: Marian (24 ani) și un minor.

Apropiați ai victimelor dezvăluie că șoferul ar fi făcut o glumă macabră înainte de accident. Le-ar fi spus să își pună centurile de siguranță pentru că altfel ”vor muri”. Se pare că doar minorul a apucat să se conformeze. El a suferit doar o fractură la unul dintre picioare, iar viața lui nu este în pericol.

ADVERTISEMENT

Ceilalți doi pasageri din mașină, fără centură, au plătit scump. Șoferul este în stare critică la spital. Din păcate, Marian (24 ani), a fost proiectat afară din mașină, fiind prins sub plafonul acesteia. După ce l-au resuscitat timp de 50 de minute, medicii au fost nevoiți să declare decesul acestuia.

ADVERTISEMENT