Fotbal intern

Vezi cine este noul IUBIT al soţiei lui Mihăiţă Neşu!

UPDATE / Fotbalistul Mihai Neşu şi-a încheiat socotelile cu soţia lui, Maria, în faţa judecătorului. Cei doi soţi au au divorţat în secret, joi seara, folosindu-se de o prevedere din Codul...
07.11.2014 | 15:00
Vezi cine este noul IUBIT al sotiei lui Mihaita Nesu
ADVERTISEMENT

UPDATE / Fotbalistul Mihai Neşu şi-a încheiat socotelile cu soţia lui, Maria, în faţa judecătorului. Cei doi soţi au au divorţat în secret, joi seara, folosindu-se de o prevedere din Codul Civil, care este aplicabilă situaţiei în care se află fostul sportiv, anunţă cancan.ro.

Mihai Neşu a cerut în luna mai divorţul de soţia lui, Maria, înaintînd solicitarea de separare legală magistraţilor de la Judecătoria Oradea. De atunci, au trecut trei termene de judecată, în decursul unui proces tensionat, în care părţile au cerut inclusiv recuzarea judecătorului, solicitare respinsă de un alt complet de judecată.  Joi seară, soţii Neşu s-au aflat pentru ultima dată împreună în faşa judecătorilor, exprimîndu-se fără echivoc acordul pentru divorţ. În concordanţă cu temeiurile legale ale solicitării şi actelor medicale de la dosar, divorţul a fost însă pronunţat pe baza art 373 litera d) din Noul Cod Civil, şi anume, la cererea aceluia dintre soţi a cărui stare de sănătate face imposibilă continuarea căsătoriei, si anume reclamantul, Mihai Mircea Neşu.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Veştile proaste par a nu se termina pentru Mihăiţă Neşu, cel pe care soarta l-a lovit crunt în ultimii trei ani şi jumătate. Rămas paralizat şi retras din fotbal din cauza unei groaznice accidentări pe care a suferit-o în primăvara lui 2011, Neşu a fost părăsit şi de nevastă după un an şi, chiar dacă cei doi nu au divorţat oficial, Maria are, începînd din primăvară, un nou iubit.

ADVERTISEMENT

Maria are iubit de jumătate de an

Se pare că Neşu ştie despre idila dintre cei doi, însă celelalte lovituri pe care le-a primit din partea destinului în ultimul timp l-au făcut să nu se mai gîndească atît de mult la acest aspect. “Maria iubeşte din nou, este fericită. Pe el îl cheamă Mircea şi este un bărbat tînăr, galant, inteligent. Ei nu se ascund, însă încearcă să fie cît mai discreţi, tocmai pentru că ea nu a divorţat încă legal. Mihăiţă ştie că soţia lui are o altă relaţie. Cei doi au început să iasă încă din primăvara acestui an”, a declarat un apropiat al familiei Neşu, pentru cancan.ro.

61561935

Ambii părinţi ai lui Neşu au încetat din viaţă în 2014

Pe lîngă aceste probleme pricinuite de cea care în 2006 i-a jurat iubire veşnică, dar care nu a rămas alături de el decît un singur an după cumplita accidentare, Neşu s-a trezit cu alte douăd rame în viaţa sa. Astfel, ambii săi părinţi au încetat din viaţă în acest an, la cîteva luni diferenţă, din cauza unor boli nemiloase de care sufereau. Singura consolare pentru Mihăiţă a fost faptul că în acest an a revenit în fotbal, el fiind angajat la Universitatea Cluj pe postul de analist video de bunul său prieten, George Ogăraru, care este antrenor la “Şepcile roşii”.

ADVERTISEMENT

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: