Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

El e singurul care a pariat pe victoria FCSB în meciul de la Cluj! „Cobradamus” s-a convins după înfrângerea din prelungiri cu Farul😊 Video exclusiv

Adrian Ilie a pariat pe victoria FCSB-ului la Cluj! Roș-albaștrii au subordonat-o în Gruia pe CFR Cluj, lucru anticipat de „Cobra”.
06.02.2023 | 11:53
El e singurul care a pariat pe victoria FCSB in meciul de la Cluj Cobradamus sa convins dupa infrangerea din prelungiri cu Farul Video exclusiv
El e singurul care a pariat pe victoria FCSB în meciul de la Cluj. S-a convins după înfrângerea din prelungiri cu Farul. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a făcut cel mai bun joc al sezonului din SuperLiga și a fost răsplătită. Roș-albaștrii au învins-o cu 1-0 pe campioana CFR Cluj, un rezultat pe care puțini ar fi pariat. A făcut-o însă Adrian Ilie, expertul FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Adrian Ilie știa că FCSB va pleca din Gruia cu puncte după înfrângerea dramatică cu Farul

CFR Cluj și FCSB veneau după două rezultate diametral opuse, dar pe fondul unui joc similar celui arătat în Gruia. Ardelenii au jucat prost și cu FC Voluntari, dar au câștigat, în timp ce roș-albaștrii au făcut un joc bun și cu Farul Constanța și au pierdut dramatic în prelungiri.

ADVERTISEMENT

„Am văzut o echipă Steaua în meciul cu Farul care a avut foarte multe ocazii. A jucat foarte dinamic pe atac. Am crezut că dacă se antrenează la fel, au jucat foarte bine, cu ulte ocazii. Am pus în balanță CFR în ultimul timp cum joacă, de câte ori ajung la poartă.

Au o problemă că nu prea ajung des la poartă, au o construcție lentă și Steaua cu jocul dinamic o să le facă problemă. Steaua trebuia să tranșeze meciul din prima repriză, pentru că în repriza a doua face Petrescu o schimbare și se echilibrează meciul.

ADVERTISEMENT

Felicitări, Steaua! Dacă țin ritmul așa, mai ales în play-off, toți vor avea probleme mari cu ei, mari! Au jucat din prima pe un teren prost, uite că se poate juca și pe teren prost din prima.

Cu calitatea jucătorilor se poate”, a declarat Adrian Ilie, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Cobra” ironizează echipa lui Dan Petrescu

Obișnuită să câștige cu scorul de 1-0, CFR Cluj a fost ironizată de Adrian Ilie. „Cobra” a făcut o glumă pe seama echipei lui Dan Petrescu, care rămâne lider și după etapa a 24-a din SuperLiga. Ardelenii au 50 de puncte, cu șase mai multe decât FCSB.

„Am și spus înainte de emisiune că în ultimele trei meciuri, CFR nu marchează de loc. Fac o glumă, să le dea trei puncte ăstora care dau două goluri pe etapă, ăștia de bat cu 1-0 să ia un punct”, a adăugat fostul mare atacant al Stelei.

ADVERTISEMENT

În următoarea etapă, FCSB va juca pe terenul lui FC Voluntari, în timp ce CFR Cluj are deplasare pe „Ion Oblemenco”, acolo unde o va înfrunta pe Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT