News

El este adolescentul român dispărut în Italia și regăsit de familie după 8 ani! „Sunt bine aici”

03.07.2020 | 15:18
El este adolescentul roman disparut in Italia si regasit de familie dupa 8 ani Sunt bine aici
ADVERTISEMENT

FANATIK ți-l prezintă pe adolescentul român dispărut în Italia și regăsit de familie după 8 ani! Mihai Fernando Vasile a reapărut în Genova.

S-a întâmplat lucrul acesta după ce familia lui a făcut un ultim apel prin intermediul unei emisiuni tv. Tânărul a dispărut încă din 2012, după ce a plecat într-o zi de la școală.

ADVERTISEMENT

Avea atunci numai 16 ani și, între timp, a împlinit 24. Interesant este că înainte să dispară, acesta a mai plecat de acasă de câteva ori, dar de fiecare dată s-a întors.

Adolescent român dispărut în Italia, regăsit de familie după 8 ani!

„Nu am vrut să ajung în grija asistenților sociali”, a fost ceea ce a le-a zis acesta rudelor. Tânărul a explicat că, în 2012, mama lui, care între timp s-a întors în România, avea o situație foarte dificilă în Italia.

ADVERTISEMENT

Și totuși, la ani distanță, cele două mătuși rămase în Italia, au luat decizia să mai încerce o dată să-l caute pe nepotul dispărut.

Ramona și Lina s-au adresat realizatorilor unei emisiuni foarte populare în Italia, „Chi l’ha visto?”, o emisiune care se ocupă chiar cu situația persoanelor dispărute.

ADVERTISEMENT

Doar câteva zile a durat ancheta jurnaliștilor. Aceștia l-au găsit destul de repede pe român care se afla în Genova. „Nu mai speram”, au spus cele două femei.

Ziariștii italieni au explicat că nu se știe foarte clar ce a făcut în toată această perioadă bărbatul, însă, cel mai probabil, a trăit din mila publică.

ADVERTISEMENT

 „Vă rog, nu vreau să vorbesc cu nimeni. Nu vreau să fiu celebru, nu vreau să apar la televizor. Sunt bine aici”, a declarat Mihai pentru realizatorii emisiunii.

În cele din urmă, acesta s-a îmbrățișat cu cele două mătuși. Cu toate acestea, Mihai decide singur ce o să facă în continuare, fiind deja adult.

Tânărul spune că a muncit cu ziua sau a cerșit. Are o iubită și, de curând, și o locuință. În tot acest timp nu a avut probleme cu legea, nu a consumat alcool sau droguri. Mihai nu a spus dacă vrea să reia legătura cu rudele lui, aflate în România.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: