Life

El este angajatul Lidl care a fost dat afară pentru că muncea prea mult. Ce reproșuri halucinante i-au făcut șefii

Concedierile au loc, adesea, din cauza nesupunerii la locul de muncă, însă, sunt și situații în care munca peste program îi poate supăra pe șefi.
07.01.2023 | 14:10
El este angajatul Lidl care a fost dat afara pentru ca muncea prea mult Ce reprosuri halucinante iau facut sefii
El este angajatul Lidl care a fost dat afară pentru că muncea prea mult. Sursa foto: instagram/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Povestea pe care o veți descoperi în rândurile următoare este una uluitoare. Ne așteptăm ca angajații să fie dați afară pentru nesupunere sau pentru nereguli care apar la locul de muncă, doar că, mai sunt și situații controversate de concediere cum este cazul unui lucrător de la Lidl. Acesta și-a pierdut job-ul pentru că lucra prea mult.

Reproșuri uluitoare pentru angajatul Lidl concediat pentru că muncea prea mult

Patronii sunt puși periodic în fața unor evenimente care atrag după sine concedierea, însă, motivele sunt fie nerespectarea programului de muncă, fie încălcarea unor reguli de bază ale firmei.

ADVERTISEMENT

Cele de mai sus nu se aplică lui Jean P., fost manager al unui magazin Lidl din Spania. Acesta a fost dat afară de șefii companiei după ce au aflat că acesta muncea prea mult peste program.

Orelor suplimentare neplătite și faptul că a fost singur în magazin sunt singurele motive invocate de superiorii angajatul Lidl.

ADVERTISEMENT

Fostului manager Lidl a dat compania germană în judecată

După ce s-a consultat cu un avocat, Jean P. a luat hotărârea de a merge la judecată cu lanțul de supermarketuri.

Reprezentantul legal al fostului angajat susține că activitatea întreprinsă de acesta a adus beneficii pentru Lidl, în ciuda încălcării regulamentului.

ADVERTISEMENT

De asemenea, firma nu și-a exprimat până atunci nemulțumirea față de orele lucrate în plus, și mai mult, superiorii ar fi impus un target de vânzări, pentru care erau necesare ore suplimentare de muncă.

Concedieri bizare în întreaga lume

Halucinantă este și cazul unui antrenor de baschet, care a fost demis după ce echipa sa a câștigat un meci cu 100-0. Nesupunerea la cererea superiorilor de a-și cere scuze pentru scorul obținut, i-a atras concedierea bărbatului.

ADVERTISEMENT

Juan Canales, tată a trei copii, a fost dat afară din postul de chelner, după ce, a salvat o femeie care era tâlhărită chiar în fața restaurantului din Fort Lauderdale, unde muncea. Patronul l-a rugat să plece pe motiv că a atras atenția asupra locație în urma actului său de binefacere.

Președintele Barack Obama, cauza unei concedieri controversate

După ce a fost reales în funcție președintele american Barack Obama, un om de afaceri din Las Vegas a disponibilizat 22 de angajați pentru că, a considerat că cineva trebuie să suporte consecințele alegerilor.

O altă situație care a atras atenția este ce a Diannei Brame, angajată la o cantină de stat, concediată pentru că i-a oferit mâncare unui elev nevoiaș.

ADVERTISEMENT