Sport

El este antrenorul care va conduce Dinamo la începutul campionatului: “Dacă nu vin întăriri, va fi greu să rezistăm”. Exclusiv

Au mai rămas trei săptămâni până la startul ligii secunde, iar Dinamo nu are încă un preşedinte. În aceste condiţii, sunt şanse mari ca sezonul să fie început sub conducerea lui Iulian Mihăescu.
13.07.2022 | 17:50
El este antrenorul care va conduce Dinamo la inceputul campionatului Daca nu vin intariri va fi greu sa rezistam Exclusiv
Iulian Mihăescu, pe vremea când era secundul lui Mircea Rednic la Dinamo. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo pregăteşte noul sezon din liga secundă la Săftica, unde “câinii” se pregătesc pentru meciurile de la matineu. Numirea unui nou preşedinte întârzie şi, cel mai probabil, antrenorul care va conduce echipa în primele etape ale sezonului va fi Iulian Mihăescu.

El este antrenorul care va conduce Dinamo la începutul campionatului

După plecarea lui Gică Mihali, Iulian Mihăescu a preluat sarcina de a conduce antrenamentele până la stabilirea noii conduceri de la Dinamo. Doar că procedurile sunt destul de complicate, iar timpul până la startul sezonului este din ce în ce mai redus.

ADVERTISEMENT

Pentru înlocuirea lui Iuliu Mureşan de la echipă trebuie convocată Adunarea Generală a Acţionarilor, acolo unde Dorin Şerdean, acţionarul majoritar, va avea dreptul de a alege noul administrator special, care ar putea veni cu propria variantă de antrenor.

Iulian Mihăescu, cere întăriri: “Va fi greu să rezistăm cu jucători care anul trecut au retrogradat în Liga a 4-a”

Însă, până acolo este cale lungă şi, cel puţin până se stabilizează lucrurile, Iulian Mihăescu va conduce echipa. Contactat de FANATIK, tehnicianul este îngrijorat de situaţia în care se află echipa şi cere întăriri:

ADVERTISEMENT

“Din păcate, nu sunt prea mulţi jucători care vor să vină la Dinamo, în această situaţie. Mă bucur că au semnat Lazăr şi Roşu, dar avem nevoie de întăriri. Va fi greu să rezistăm cu jucători care anul trecut au retrogradat în Liga a 4-a şi juniori de la Mihali. 

Sper ca situaţia să se îndrepte în următoarele săptămâni. Probabil că eu voi conduce echipa la începutul sezonului dacă nu se rezolvă situaţia cu preşedintele până atunci. Dar să ştiţi că mă deranjează unele lucruri pe care le tot citesc. 

ADVERTISEMENT

“Toată lumea spune că Dinamo nu are antrenor. Păi eu ce sunt aici?”

Toată lumea spune că Dinamo nu are antrenor. Păi eu ce sunt aici? Peste tot citesc că nu există antrenor la Dinamo, că e haos. Noi ne pregătim, eu sunt aici, am contract şi ajut. 

Dar, într-adevăr, situaţia este dificilă la nivel de lot. Dacă nu vin întăriri, va fi greu să rezistăm în această situaţie”, a spus Mihăescu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Cariera lui Iulian Mihăescu, atât de jucător, cât şi ca antrenor, este legată de Dinamo. A jucat pentru “roş-albi” timp de sapte sezoane, între 1985 şi 1992. Din 2003 până în prezent, a fost de mai multe ori în staff-ul lui Dinamo.

  • 59 de ani are Iulian Mihăescu
  • 2 titluri de campion al României are Mihăescu, ambele cu Dinamo
ADVERTISEMENT