Life

El este bărbatul care a devenit albastru. Ani de zile a luat suplimente pentru slăbit

Bărbatul din SUA care a devenit albastru. A luat suplimente pentru slăbit ani de zile, iar culoarea pielii i s-a schimbat în timp.
24.03.2023 | 12:55
El este barbatul care a devenit albastru Ani de zile a luat suplimente pentru slabit
Povestea bărbatului a cărui piele a devenit albastră în urma unui tratament. Sursa foto: Mirror, ABC News/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Paul Karason, bărbatul din SUA care a devenit albastru în urma unui tratament pentru slăbit, și-a spus povestea cu ani în urmă. Viața acestuia s-a schimbat radical în urma tratamentului respectiv.

Bărbatul care a devenit albastru, după ani de zile în care a luat suplimente pentru slăbit

De multe ori, persoanele care au kilograme în plus se luptă cu ele apelând la metode extreme, fără să fie conștiente de efectele pe care le-ar putea avea unele tratamente pentru sănătate. Acesta a fost și cazul unui american, care a decis să se trateze singur.

ADVERTISEMENT

Povestea bărbatului din America a fost făcută publică în 2008, atunci când acesta a împărtășit-o pentru prima dată, la televizor. Paul Karason s-a luptat cu kilogramele în plus, dar a fost diagnosticat și cu mai multe afecțiuni, moment în care a decis să facă o schimbare.

Americanul a citit despre proprietățile argintului coloidal într-o revistă, așa că a preparat în casă un remediu. De asemenea, acesta lua și tratamentul pentru artrită și dermatită, afecțiunile cu care a fost diagnosticat.

ADVERTISEMENT

Mai mulți ani la rând, Paul a urmat cu strictețe acest tratament. Într-o zi, unul dintre prietenii săi a observat o schimbare majoră la aspectul fizic al bărbatului. Pielea sa începea să devină albastră din cauza suplimentelor pe care le lua.

Schimbarea culorii pielii a fost un efect secundar al tratamentului luat, deoarece argintul coloidal din pastile provoacă învinețirea pielii, notează spynews.ro. În plus, problema nu era una prea simplu de rezolvat.

ADVERTISEMENT

Paul a încercat să scape de pielea de culoare albastră pe cont propriu. Astfel, acesta a preparat o soluție pe bază de argint pentru ca pielea să revină la culoarea sa inițială.

Din păcate, această soluție nu s-a dovedit deloc a fi de folos. Albastrul a devenit mai intens din cauza suplimentelor, care au provocat argyria. Această boală face ca pielea să devină albastră sau gri din cauza consumului pe termen lung al argintului coloidal.

ADVERTISEMENT

Timp de ani întregi, Paul Karason încercat să-și trateze afecțiunea. Nu a reușit acest lucru, așa că s-a resemnat și a rămas cu pielea albastră. Cu aproape 10 ani în urmă, americanul a decedat la spital, în urma unui atac de cord.

ADVERTISEMENT
Tags: