El este bărbatul care agresat-o pe Laurette: “S-au întâlnit și cu o seară înainte”. Filmul evenimentelor din camera de hotel

EXCLUSIV FANATIK
Magda Anghel   
în Life
11/03/2021, 15:28
El este bărbatul care agresat-o pe Laurette: “S-au întâlnit și cu o seară înainte”. Filmul evenimentelor din camera de hotel EXCLUSIV FANATIK
Cum arată Marian Tătic, agresorul lui Laurette. Primele declarații ale bărbatului: „A venit să ia banii pe prosteală” Sursă foto: Instagram

Am aflat cine este bărbatul care a agresat-o pe Laurette, în camera unui hotel, din București! FANATIK.RO are detalii exclusive despre cel cu care mulatra s-a întâlnit într-un hotel din Centrul Vechi.

Mulatra Laurette Attindehou și bărbatul cu care a ajuns la poliție, marți seara, se cunoșteau și nu erau la prima întâlnire.

Conform surselor FANATIK.RO, Marian T., bărbatul cu care mulatra a ajuns să se lovească, parte în parte, în camera hotelului, în care s-ar fi petrecut scene fierbinți înainte de izbucnirea conflictului, are 43 de ani, este din Brașov și are o afacere prosperă care îi permite să bage mâna adânc în buzunar atunci când situația o cere.

Bărbatul care a lovit-o pe Laurette, însurat și cu copii acasă

Laurette și Marian T. se cunosc de câteva luni, au vorbit constant prin mesaje și nu erau la prima întâlnire. Conform surselor noastre, cei doi s-au întâlnit și cu o seară înainte de scandalul din camera de hotel. Mai mult, sursele noastre spun că Marian T. este însurat, are doi copii , dar aceste “mici” detalii nu l-au împiedicat să aibă parte de experiențe noi, alături de vedetă.

Avocatul angajat de Laurette, Vlad Hosu, infirmă informațiile apărute în presă, conform cărora scandalul dintre cei doi ar fi plecat de la o sumă de bani pe care clienta sa ar fi urmat să o primească în urma întâlnirii. (Vezi și: Prima declarație a mulatrei Laurette, după ce a fost agresată într-un hotel din București. Exclusiv)

Laurette și bărbatul care a agresat-o în camera de hotel nu erau la prima întâlnire

Contactat de FANATIK.RO, Vlad Hosu ne-a spus că, într-adevăr, Laurette și bărbatul cu care a ajuns să dea cu subsemnatul la secția de poliție se cunoșteau, vorbeau de luni bune și nu erau la prima întâlnire. Conflictul dintre ei ar fi izbucnit, însă, spontan, fără să aibă la bază cauze care au legătură cu latura financiară.

“Acel conflict a pornit în mod spontan. Am citit că ea i-ar fi solicitat o sumă de bani, nu este adevărat! Ei vorbeau prin mesaje de mai multe luni, se întâlniseră și cu o seară înainte, într-un loc public. Sunt persoane care se cunoșteau anterior acestei întâlniri. În niciun caz nu a existat un schimb de servicii între ei.”, a declarat avocatul Vlad Hosu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Comunicatul Poliției despre incident

Poliția a confirmat incidentul prin intermediul unui comunicat de presă, în care anunță că, în acest moment, se fac cercetări “sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”.

”La data de 9 martie a.c. prin apel 112, o femeie a sesizat faptul că a auzit strigăte dintr-un imobil din sectorul 3, din zona Centrului Vechi. La adresă s-a deplasat un echipaj de poliție, care a identificat două persoane, un bărbat și o femeie, care s-ar fi agresat reciproc, pe fondul unor neînțelegeri. Persoanele au fost conduse la subunitatea de poliție pentru audieri. Cercetările sunt continuate, din oficiu, de Serviciul Poliției Centrul Vechi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, au transmis oamenii legii, în comunicat.

Până la această oră, nici Laurette, nici Marian T., bărbatul cu care a fost implicată în agresiunea din camera hotelului, nu au depus plângere penală împotriva celuilalt.

Închide ×