Life

El este bărbatul înșelat chiar în ziua nunții. Soția lui s-a distrat cu cavalerul de onoare. E ireal cum s-a răzbunat

Bărbatul înșelat chiar în ziua nunții, după ce soția a avut o aventură cu cavalerul de onoare. Modul inedit în care mirele s-a răzbunat.
25.05.2023 | 20:32
El este barbatul inselat chiar in ziua nuntii Sotia lui sa distrat cu cavalerul de onoare E ireal cum sa razbunat
Cum s-a răzbunat un bărbat înșelat în ziua nunții. Sursa foto: Freepik/freepic.diller
ADVERTISEMENT

Bărbatul înșelat în ziua nunții, care a decis să se răzbune pe partenera sa într-un mod inedit. Ce a făcut după ce a aflat că cea care urma să-i devină soție a avut o aventură cu cavalerul de onoare.

El este bărbatul înșelat chiar în ziua nunții, după ce soția s-a distrat cu cavalerul de onoare. Cum s-a răzbunat

Ziua nunții nu s-a desfășurat așa cum și-ar fi dorit un mire. Partenera bărbatului l-a înșelat pe acesta cu cavalerul de onoare. Cu toate acestea, aventura miresei nu a fost tocmai o surpriză pentru mire. Acesta a plănuit o răzbunare pentru cea care urma să-i devină soție, dând de înțeles că știa de ceva timp că femeia nu îi este fidelă.

ADVERTISEMENT

În timp ce avea loc ceremonia de oficializare a cununiei, mirele a dezvăluit aventura pe care partenera lui o avea cu cavalerul de onoare. Totul a fost făcut public în cadrul unui podcast, “The Unfiltered Bride”.

Gazda podcast-ului, Georgi, a spus că discursul mirelui a început într-un mod comun, așa cum se întâmplă la astfel de evenimente. La un moment dat, atmosfera avea să se schimbe.

ADVERTISEMENT

Mai mult, bărbatul înșelat a oferit fiecărui invitat câte un plic. Acesta conținea o imagine cu mireasa și cavalerul de onoare, într-o cameră de hotel, în timp ce aveau parte de momente intime.

După ce a oferit plicurile invitaților, bărbatul le-a spus acestora să le deschidă, după care a părăsit microfonul. A plecat apoi de la propria nuntă, părăsind și mireasa.

ADVERTISEMENT

“Au făcut nunta, mirele și mireasa. O ceremonie frumoasă și o recepție cu băutură și mâncare, oamenii s-au așezat și au mâncat. Discursurile au avut loc după.

Mirele s-a ridicat în picioare și a spus ‘Chiar înainte de a începe cum trebuie, sunt plicuri care vin acum, dacă ați putea să le deschideți cu toții. Da, sunt poze cu mireasa care se culcă cu cavalerul de onoare, așa că voi pleca acum’”, a relatat gazda podcast-ului, potrivit Daily Star.

ADVERTISEMENT

Cum au reacționat internauții

Videoclipul a adunat 80.000 de aprecieri pe Tik Tok, iar internauții l-au felicitat pe mire pentru modul în care a reacționat. Unii chiar au recunoscut că ar proceda la fel într-o asemenea situație.

“În viața este totul despre sincronizare!! Ce legendă! / Imaginați-vă că ceilalți oaspeți stau acolo, spunând ‘deci… va mai fi tort sau…’/  Nu-l acuz deloc!! Aș face la fel”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

ADVERTISEMENT
Tags: