Life

El este câștigătorul “The Voice”. Un pastor din Misissippi a luat marele premiu de 100.000 de dolari

20.05.2020 | 18:50
El este castigatorul The Voice Un pastor din Misissippi a luat marele premiu de 100000 de dolari
ADVERTISEMENT

Un pastor din Mississippi a câștigat trofeul ”The Voice”. Todd Tilghman, în vârstă de 41 de ani, a ales să cânte în marea finală I Can Only Imagine de la MercyMe. “Ești foarte, foarte special”, i-a spus Kelly Clarkson.

El este marele câștigător The Voice. A primit 100.000 de dolari

Todd Tilghman, un pastor de 41 de ani din Meridian, Mississippi, este marele câștigătorul al sezonului 18 ”The Voice”, un show care s-a desfășurat pentru prima dată în izolare totală, din cauza pandemiei de coronavirus. 

După ce a fost desemnat câștigător, Todd, care îi avea alături pe cei opt copii și pe soție, a sărit în sus de bucurie și i s-au umezit ochii de lacrimi de fericire. Parcă nu îi venea să creadă că trăiește asemenea bucurie.

ADVERTISEMENT

Pe un alt ecran se vedea Blake Shelton, antrenorul său, are părea la fel de bucuros și emoționat pentru reușita elevului său.

Este a șaptea oară când Blake câștigă mareke trofeu, după patru sezoane în care marele premiu a revenit unui concurent din altă echipă de antrenori.

ADVERTISEMENT

În finală, Todd a cântat I Can Only Imagine de la MercyMe, făcând-o pe Kelly Clarkson să plângă. ”A fost atât de emoționant. Mi-ar plăcea să vin la biserică doar ca să te aud vorbind. Ești foarte, foarte special”, a recunoscut aceasta.

Todd Tilghman a câștigat un contract cu Universal Music Group

Pe lângă marele premiu de 100.000 de dolari, Todd a câștigat și un contract cu Universal Music Group.

ADVERTISEMENT

Finala, care a durat două ore, a fost un adevărat tur de forță și o muncă titanică, din partea producătorilor, care au fost nevoiți să pună cap la cap, 21 de call-uri video, pentru că, atât concurenții cât și antrenorii, erau acasă, alături de familiile lor. Totul s-a întâmplat în direct.