Life

El este cel mai bogat câine din lume. Duce o viață de lux după ce a moștenit averea unei contese

Povestea animalului de companie care a moștenit un imperiu financiar. Are un trai opulent datorită fostei sale stăpâne.
03.02.2023 | 18:43
El este cel mai bogat caine din lume Duce o viata de lux dupa ce a mostenit averea unei contese
Povestea animalului de companie care a moștenit un imperiu financiar. Are un trai opulent datorită fostei sale stăpâne. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

El este cel mai bogat câine din întreaga lume. Duce o viață de lux după ce a moștenit averea unei contese din Germania care nu a avut copii cărora să le lase banii pe care i-a agonisit de-a lungul vieții sale.

Povestea animalului de companie care a moștenit un imperiu financiar. Are un trai opulent datorită fostei sale stăpâne

Gunther al VI-lea este un animal de companie care face parte din prima „dinastie canină” din lume, care a fost fondată în anul 1991 de contesa Karlotta Liebenstein. Patrupedul are o poveste impresionantă datorită faptului că a moștenit un imperiu financiar.

ADVERTISEMENT

Fosta sa stăpână, de origine nobilă, i-a lăsat întreaga avere care se ridică la valoarea de 365 de milioane de dolari. Aceasta a murit în anul 1992 și de atunci câinele său duce un trai opulent, exact ca la curțile regale.

Femeia din Germania nu a avut copii și nici alte rude apropiate căreia să îi lase toate bunurile, așa că s-a asigurat că animalului de companie nu-i va lipsi absolut nimic. În momentul de față, câinele din rasa ciobănesc german are un bucătar privat.

ADVERTISEMENT

În plus, conform radiotimes.com, Gunther al VI-lea este păzit de o echipă de securitate și are o echipă de relații publice care se ocupă de imaginea sa și de administrarea afacerilor care au fost construite în jurul său.

Gunther al VI-lea și Karlotta Liebenstein
Gunther al VI-lea și fosta sa stăpână, contesa Karlotta Liebenstein. Sursa foto: nypost.com

Bunurile moștenite de Gunther al VI-lea de la contesă

Contesa Karlotta Liebenstein a avut grijă ca animalul său de companie să beneficieze de un trai foarte bun, apropiații contesei fondând un grup de companii care să îi poarte de bine. În felul acesta bunăstarea câinelui este asigurată permanent.

ADVERTISEMENT

Printre proprietățile primite moștenire de ciobănesc de la regretata contesă se numără o vilă în stil mediteranean la Miami care a fost o perioadă reședința Madonnei. În plus, a primit o casă în Toscana, dar și alte vile în Florența și Milano.

Prin intermediul testamentului se mai stipulează faptul că întreaga avere va fi moștenită de urmașii patrupedului care nu este singurul care se bucură de această recunoaștere. Și pisica lui Karl Lagerfeld are o avere de 66 de milioane de lire sterline.

ADVERTISEMENT

Pisica designerului principal al casei de modă Chanel are numeroși urmăritori pe platformele Twitter și Instagram. De asemenea, este renumită pentru tratamentul regal de care beneficiază, având avion privat, două însoțitoare și o gardă de corp personală.

Totodată, renumitul creator de modă i-a dedicat la un moment dat pisicii sale inclusiv  o carte, intitulată „Choupette – the Enchanted Life of a Fashion Cat”.

ADVERTISEMENT
Tags: