Life

El este cel mai zgârcit bărbat din lume. Trage apa la toaletă o singură dată pe săptămână

El este cel mai avar om de pe planetă. Trage apa la vasul WC doar o singură dată pe săptămână. Ce alte reguli bizare mai are.
07.04.2023 | 09:32
El este cel mai zgarcit barbat din lume Trage apa la toaleta o singura data pe saptamana
El este cel mai avar om de pe planetă. Trage apa la vasul WC doar o singură dată pe săptămână. Ce alte reguli bizare mai are. Sursa foto: povestiri.net
ADVERTISEMENT

El este cel mai zgârcit bărbat din lume. Trage apa la toaletă o singură dată pe săptămână. Acesta face economie la energie electrică și bani din toate punctele de vedere și este tare mândru de deciziile luate în acest sens.

El este cel mai avar om de pe planetă. Trage apa la vasul WC doar o singură dată pe săptămână. Ce alte reguli bizare mai are

Greg Insco este cel mai avar om de pe planetă. Nu o spunem noi, ci o emisiune în care a apărut în anul 2012. Bărbatul în vârstă de 32 de ani, originar din Statele Unite ale Americii, trage apa la vasul WC doar o singură dată pe săptămână.

ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii Extreme Cheapstakes de pe Youtube acesta a mărturisit că face duș cu hainele pe el, moment în care colectează apa într-o găleată. Lichidul este folosit ulterior pentru toaletă și în felul acesta face economie.

„Când fac duș țin acolo o găleată și prinde tot excesul de apă de pe mine. La sfârșitul săptămânii, când sunt gata să spăl toaleta, iau acea apă și o torn direct în vas. Așa nu pierd apa”, a spus bărbatul, notează The Sun.

ADVERTISEMENT

Și aceasta nu este singura regulă bizară pe care o are cel mai zgârcit bărbat din lume. Greg Insco nu bagă niciodată hainele la mașina de spălat rufe. În plus, îmbracă obiectele vestimentare cu etichetele nerupte pentru a le putea returna.

Greg Insco, cel mai zgârcit bărbat din lume
Greg Insco, cel mai zgârcit bărbat din lume. Sursa foto: captură video Youtube/ TLC

Greg Insco, cel mai zgârcit bărbat din Univers. Ce meserie are

Greg Insco locuiește în Ohio, acolo unde lucrează ca profesor de zumba. Cel mai zgârcit bărbat din Univers locuiește în apartamentul unuia dintre studenții săi. Americanul nu plătește chirie în schimbul faptului că tunde și curăță gazonul.

ADVERTISEMENT

În plus, nu locuiește singur, ci împreună cu alte persoane care îi plătesc chirie. Nu are farfurii și tacâmuri, folosindu-se de unele din plastic luate de la ziua de naștere a nepotului său. Totodată, nu cumpără condimente, ci le ia pe cele din restaurante atunci când merge.

Nu bea din căni pentru că folosește recipientele de la iaurt. Pe toate există etichetele cu numele fiecărei persoane care stă în apartament. Spală puținele vase pe care le are manual și crede că lumina din frigider este o mare risipă.

ADVERTISEMENT

În felul acesta a scos becul din aparat și spune că economisește aproximativ 15 dolari pe lună. În altă ordine de idei, Greg Insco este de părere că nu are rost să plătească pentru ceva ce ar trebui să primească gratis în viață.

ADVERTISEMENT