News

El este deputatul care își vinde mașina pentru a putea plăti factura la energie electrică: ”Nu este o glumă”

Fostul deputat al AUR, Daniel-Gheorghe Rusu, a devenit popular după o postare în care anunță că își vinde mașina pentru a plăti factura la energie electrică.
03.10.2022 | 15:08
El este deputatul care isi vinde masina pentru a putea plati factura la energie electrica Nu este o gluma
Deputatul Rusu vrea să-și vândă mașina pentru a plăti factura la energie electrică. Foto: facebook.com/danielgheorghe.rusu – colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

În prezent la Partidul Alternativa Dreaptă, Daniel-Gheorghe Rusu, și-a anunțat urmăritorii că este dispus să renunțe la mașină pentru plata facturii la energie electrică.

Deputatul Rusu, surprins de valoarea facturii

Într-o postare pe Facebook, el a fixat și prețul pentru un model Peugeot 206 cabriolet din 2002, care are motor pe benzină: 2.460 de lei. Suma nu este negociabilă.

ADVERTISEMENT

Politicianul a subliniat că anunțul nu reprezintă o glumă și nu poate negocia la preț din cauza facturii mari la energie electrică. Daniel Rusu a fost primar al comunei Șpring, (județul Alba) între anii 2004 și 2020.

Ulterior, acesta a ocupat și funcția de manager la SC Euro-Consult SRL din Sibiu (n.r. – octombrie 2020 – decembrie 2020). În acest an, la începutul lunii mai, el și-a anunțat demisia din AUR din cauza unor neconcordanțe ideologice și administrative.

ADVERTISEMENT

Ulterior, președintele AUR, George Simion, confirma ruptura: ”Nu îmi stă în caracter să vorbesc de rău alți colegi, cum aleg alții să o facă. Ne-am strâns mâna încă de acum două săptămâni cu Gheorghe Daniel Rusu.

Neînțelegeri cu George Simion

Acesta m-a anunțat cu privire la intenția sa de a forma un nou grup parlamentar, să rupă și alți parlamentari AUR, purtând negocieri și cu cei de la Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat ( PNȚCD ), dar și cu cei de la Partidul Alternativa Dreaptă.

ADVERTISEMENT

Noi ne opunem traiseismului politic și credem că dacă un parlamentar își părăsește partidul ar trebui să își piardă și statutul de parlamentar.”

Așa cum se poate observa pe factură, deputatul de Alba a aflat că trebuie să plătească energia electrică pe care a consumat-o în cinci luni. Amintim că vicepreședintele ANRE, Zoltan Nagy, a dezvăluit recent că unii români vor primi facturi pe cinci luni la energie electrică.

ADVERTISEMENT

Mai departe puteți afla cât de mult va costa energia electrică după ce Guvernul României a modificat nivelul tarifelor plafonate. Mare atenție, vor fi variații mari de la un furnizor la altul.

ADVERTISEMENT