News

El este Dragoș, tânărul de 22 de ani din Botoșani, care și-a pierdut viața într-un accident rutier, în Cerchejeni: “Nu trebuia să ne părăsești”

Un tânăr de 22 de ani din Botoșani și-a pierdut viața într-un accident tragic, după ce a intrat într-un cap de pod în localitatea Cerchejeni.
18.07.2023 | 07:39
El este Dragos tanarul de 22 de ani din Botosani care sia pierdut viata intrun accident rutier in Cerchejeni Nu trebuia sa ne parasesti
Tânăr din Botoșani, victimă a unui tragic accident rutier în Cerchejeni. Foto: Cola Fanatik/Facebook.
ADVERTISEMENT

O mare tragedie a avut loc în Botoșani, în urma căreia un tânăr în vârstă de 22 de ani și-a pierdut viața într-un accident rutier. Incidentul s-a produs în localitatea Cerchejeni, județul Botoșani.

Tragedie în Botoșani

Dragoș, originar din Blândești, se afla la volanul mașinii sale, pe drumul județean DJ 297, în drumul de la Sulița spre Blândești. Într-o curbă la dreapta, în apropierea localității Cerchejeni, tânărul a pierdut controlul vehiculului și a intrat într-un cap de pod, răsturnându-se ulterior într-un șanț.

ADVERTISEMENT

Dragoș, care lucra ca ospătar la o pensiune din comuna Săuceni, Botoșani, era cunoscut drept un exemplu de urmat, conform angajatorilor săi. Vestea tragică a decesului său a șocat pe toți cei care l-au cunoscut, deoarece s-a întâmplat atât de devreme.

“Drum lin spre îngeri, Dragoș! Ai fost un copil exemplu pentru noi și iți mulțumim că ai făcut parte din echipa noastră!!! Sincere condoleanțe familiei, din partea colectivului Pensiunii Andreea. Dumnezeu să vă dea putere și sa va ofere mângâiere în aceste momente îndurerate”, au scris reprezentanții pensiunii unde muncea tânărul.

ADVERTISEMENT

Potrivit polițiștilor botoșăneni, Dragoș se afla singur în mașină în momentul impactului, iar accidentul a dus la decesul șoferului. “La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, dar și două ambulanțe SAJ. Aceștia au constatat că șoferul era scos din mașină”, au relatat reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență Botoșani.

Un gol imens în sufletele prietenilor

Prietenii lui Dragoș și-au exprimat și ei durerea profundă în urma pierderii tragice. “Ai lăsat un gol prea mare în inimile noastre prieten drag. Știu că ne vezi de acolo sus, de unde ești! Drum lin”; “Hei prietene, vino înapoi sa mai fim iar toți împreună sa petrecem iar serile și zilele împreună ca atunci când eram mici .

ADVERTISEMENT

Să cutreieram iarăși toate străzile și dealurile pe biciclete cum făceam cândva să stăm până târziu afara la joaca la povesti, sa mai facem schimb de muzică și de jocuri pentru calculator…nu trebuia să ne părăsești… știm că o să ne veghezi de sus și o sa razi de toate nebuniile noastre pe care trebuia să le facem împreună.

Ai plecat mult prea devreme și ai lăsat în urma un gol imens, o familie îndurerată. Sincere condoleanțe familiei. Rămas bun prieten drag”; “Sincere condoleanțe! Cuvintele sunt de prisos în fața acestei mai pierderi”; “Drum lin spre îngeri”au fost doar câteva mesaje postate de apropiații tânărului decedat.

ADVERTISEMENT

Cercetările continuă

Purtătorul de cuvânt al Poliției, Delia Nenișcu, a declarat că investigațiile continuă pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului și pentru a determina eventualele cauze care au dus la această tragedie. Autoritățile depun toate eforturile pentru a aduce lumină în această situație și pentru a preveni astfel de accidente în viitor.

“În aceste clipe de tristețe este foarte greu să găsești cuvintele, pentru că nimic nu te mai poate aduce înapoi. Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Și îți promit că acea bere tot să o bem împreună fie că mai ești printre noi fie că nu prieten drag. Dumnezeu să te odihnească în pace și să aibă grija de tine acolo sus că avea nevoie de un om bun lângă el”; “Dumnezeu să te ierte, îmi pare foarte rău”, au mai scris cei care l-au cunoscut pe Dragoș.

ADVERTISEMENT