Sport

El este „dușmanul” lui Zlatan Ibrahimovic! Ce fotbalist nu suportă superstarul lui AC Milan

Zlatan Ibrahimovic (40 de ani) rămâne unul dintre cei mai controversați fotbaliști. Un fost coechipier de-al său a dezvăluit pe cine „urăște” atacantul suedez.
30.04.2022 | 18:40
El este dusmanul lui Zlatan Ibrahimovic Ce fotbalist nu suporta superstarul lui AC Milan
Zlatan Ibrahimovic nu îl suportă pe Edison Cavani. FOTO: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Ajuns la 40 de ani, Zlatan Ibrahimovic rămâne unul dintre cei mai vocali fotbaliști ai planetei. Suedezul își exprimă mereu, în mod direct, nemulțumirile și părerile, dar niciodată nu a dezvăluit care sunt colegii pe care nu i-a suportat niciodată.

Zlatan Ibrahimovic nu-l suportă pe Edison Cavani

Atacantul lui AC Milan a fost dat de gol însă de Michael Ciani, cel pe care l-a avut coechipier în MLS, la Los Angeles Galaxy. Fostul fundaș francez a dezvăluit că Zlatan „urăște” trei-patru fotbaliști, unul dintre aceștia fiind Edison Cavani.

ADVERTISEMENT

„Dacă ești apropiat de Cavani, Ibra nu te place. Ori ești cu Ibra, ori ești împotriva lui. Mi-a spus că totul a fost bine cu Laurent Blanc la PSG. Singura persoană cu care nu s-a înțeles a fost Cavani. 

Mi-a spus că-și urăște doar trei sau patru dintre foștii coechipieri, iar unul dintre ei este Cavani”, a relatat Michael Ciani, citat de AS.com.

ADVERTISEMENT

Ibrahimovic și Cavani au fost coechipieri la Paris Saint-Germain. Cei doi au evoluat împreună pe Parc des Princes în perioada 2013-2016.

Ce condiție pune suedezul pentru a prelungi contractul cu AC Milan

Zlatan Ibrahimovic mai are contract cu AC Milan până la finalul acestui sezon, dar jurnaliștii italieni scriu că suedezul și-ar putea prelungi înțelegerea cu echipa antrenată de Stefano Pioli.

ADVERTISEMENT

Șefii Investcorp, compania care vrea să o preia din vară pe AC Milan, vor ca Ibrahimovic să rămână pe San Siro, dar cu o condiție: să accepte o micșorare a salariului cu aproximativ două treimi. În prezent, Zlatan Ibrahimovic câștigă șapte milioane de euro net, anual, la gruparea din „capitala modei”.

În mod cert, directorul tehnic al liderului din Serie A, Paolo Maldini, va avea o întâlnire cu Zlatan, pentru a negocia termenii noului contract.

ADVERTISEMENT

În acest sezon, suedezul a jucat în 24 de meciuri pentru AC Milan, a înscris opt goluri și a oferit trei pase decisive, ultima chiar în ultimul meci, la golul victoriei cu Lazio, reușit de Sandro Tonali în prelungiri.

ADVERTISEMENT