News

El este Flavius, băiatul de 14 ani decedat sub privirile tatălui la un banchet: ”Lumina ochilor mei”

Flavius, un băiat de 14 ani, a murit în weekendul trecut, chiar sub privirile îndurerate ale tatălui său, la un banchet care a avut loc la o școală din Suceava.
21.06.2022 | 11:45
El este Flavius baiatul de 14 ani decedat sub privirile tatalui la un banchet Lumina ochilor mei
”Lumina ochilor mei”. Familia și prietenii lui devastați după decesul lui Flavius, băiatul stins la un banchet din Suceava. Sursa foto: colaj Fanatik / monitorulsv.ro
ADVERTISEMENT

Este durere fără margini într-o familie din Suceava. Flavius, viitor absolvent de clasa a VIII-a, s-a stins din viață la doar 14 ani, după ce i s-a făcut rău la banchetul de final de clasă.

”Lumina ochilor mei”. Familia și prietenii lui devastați după decesul lui Flavius, băiatul stins la un banchet din Suceava

În timp ce se afla pe ringul de dans, adolescentul s-a prăbușit chiar sub privirile tatălui său, profesor în cadrul școlii.

ADVERTISEMENT

Presa locală informează că băiatul era însoțit de ambii părinți la banchet și nu a consumat alcool sau altceva care să-i fi cauzat starea de rău.

În timp ce toți ceilalți copii dansau, lui Flavius i s-a făcut brusc rău. S-a retras într-un colț, pe un scaun, și apoi s-a sprijinit cu capul pe masă. Tatăl copilului a realizat în scurt timp că băiatul este inert. Imediat, la locul petrecerii a fost chemat de urgență un echipaj medical.

ADVERTISEMENT

Personalul de la Ambulanța Suceava a constatat că băiatul este în stop cardio-respirator, a fost resuscitat și transportat la Spitalul de Urgență Suceava în viață, cu puls.

Din păcate, pe parcursul nopții, băiatul a trecut prin mai multe episoade de fibrilație ventriculară și a decedat, în jurul orei 4.30 dimineață.

ADVERTISEMENT

Decesul lui Flavius i-a cutremurat pe membrii familiei și pe cunoscuți: ”Dumnezeu să te ierte, înger frumos”

Moartea fulgerătoare a lui Flavius a provocat un val de durere și lacrimi printre cei care l-au cunoscut: prieteni, profesori sau colegi.

Incomparabilă este însă durerea pe care o trăiește familia adolescentului.

Tatăl său a avut un mesaj scurt și extrem de sugestiv după pierderea copilului: ”Lumina ochilor mei”, a scris acesta pe Facebook.

ADVERTISEMENT

În mediul online, mesajele de condoleanțe curg fără oprire după această tragedie fără margini. Toți cunoscuții au numai cuvinte de apreciere pentru Flavius. Iată doar o parte dintre cuvintele spuse de colegi, prieteni sau profesori.

”Drum bun către îngeri , Flavius! Dumnezeu să te odihnească in pace, suflet blând și frumos iar părinților tăi putere să treacă peste această durere! Fosta ta educatoare îți va păstra o frumoasă amintire!”

”Dumnezeu să te ierte înger frumos. Bunul Dumnezeu să va întărească și să vă dea putere! Suntem alături de voi”.

”Sincere condoleanțe! Ne-a fost un prieten tare bun”.

”O durere fără margini, neimaginabilă… Numai Bunul Dumnezeu ne poate întări și găsi răspunsuri în aceste momente grele. Ne rugăm și îl rugăm pe Cel care este tăria noastră să vă dăruiască putere, să treceți peste această tragedie , domnule profesor! Drum lin spre cer! Sincere condoleante!”

”Condoleanțe! Drum lin spre cer, Flavius! Multă putere, părinților, care trec prin aceasta grea încercare!”

”Condoleanțe… A fost un copil exemplu… Prea repede ai plecat printre îngeri… Domnul sa va întărească în aceste momente grele, părinți buni”.

ADVERTISEMENT
Tags: