Life

El este fostul iubit milionar în euro al Vlăduței Lupău cu care actualul soț s-a luat la bătaie la un eveniment

15.01.2021 | 19:26
El este fostul iubit milionar in euro al Vladutei Lupau cu care actualul sot sa luat la bataie la un eveniment
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău are o relație de mai bine de 5 ani cu Adrian Rus, fostul portar al CFR Cluj, acum liber de contract. Înainte de această relație, artista a avut un iubit putre de bogat pe care l-ar fi lăsat pentru actualul soț. Între cei doi au fost șicane mult timp, iar în 2018 chiar s-au luat la bătaie la Untold.

Celebra artistă din inima Ardealului are o viață perfectă alături de Adrian Rus, însă înainte să fie cu el a avut o relație de câțiva ani cu Andrei Mureșan, un tânăr milionar din Cluj.

ADVERTISEMENT

Acesta o copleșea cu multe cadouri, ba chiar i-ar fi luat un Porche de câteva sute mii de euro Vlăduței. Ale gesturi grandioase pe care afaceristul le-a făcut față de cântăreață au fost vacanțele în mai multe insule exotice, ba chiar i-ar fi sponsorizat un concert de mare anvergură susținut în Cluj.

Vlăduța Lupău, alături de Adrian Mureșan
Vlăduța Lupău, alături de Adrian Mureșan

Băiatul milionarului Punctual Comimpex, una dintre cele mai mari firme din Cluj, nu a avut măsură când venea vorba de Vlăduța Lupău. „Se spune că o generație face banii și următoarea îi toaca.

ADVERTISEMENT

E foarte adevărată aceasta cugetare de business daca e să privim la familia Mureșan care patronează destinele PUNCTUAL COMIMPEX, cel mai mare distribuitor de țigări din Transilvania.

Ziar de Cluj a dat peste acest business în momentul în care am făcut topul 150 de firme clujene cu cifre de afaceri foarte mari și cu profituri suspect de mici. În acest top, Vasile, tatăl, și Adrian, fiul, dețin nu mai puțin de 3 poziții. Ascunderea profitului firmelor deținute de familia Mureșan este o practica curenta.

ADVERTISEMENT

Nu au chef să declare profit, că milioanele de euro făcute să fie folosite pentru o viață de nabab. Căci o astfel de viață trăiește Adrian Mureșan; excursii de ultra lux în Dubai, Singapore, Cancun, Bali, Dubai, mașini de top de genul Mercedes Benz și Porsche, chefuri la Loft în Mamaia, dar și o bomba-sexy alaturi, cunoscuta cântarea de muzica populara Vlăduță Lupau”, dezvăluia, în trecut, ziardecluj.ro.

Adrian Rus și Adrian Mureșan s-au aprins la Untold pentru Vlăduța Lupău

În 2018, la Untold, actualul soț al Vlăduței Lupău și fostul logodnic s-au luat la bătaie, iar Adrian Rus l-ar fi atins chiar pe Adrian Mureșan. La fața locului a intervenit Poliția. Scandalul a luat sfârșit la venirea autorităților care s-au implicat în această ecuație.

ADVERTISEMENT
Adrian Rus și Vlăduța Lupău sunt un cuplu fericit
Adrian Rus și Vlăduța Lupău sunt un cuplu fericit

Vlăduța Lupău se declară mai mult decât fericită alătur de Adrian Rus, cu care s-a căsătorit pe 12 noiembrie 2019, după cinci ani de relație. Adrian Rus este fiul fostului chestor de poliție Toma Rus și fost secretar de stat în Ministerul de Interne.

ADVERTISEMENT