Fotbal intern

El este fotbalistul de care se leagă speranţele lui Dinamo! “În doi ani poate ajunge la naţională”

01.06.2020 | 15:30
El este fotbalistul de care se leaga sperantele lui Dinamo In doi ani poate ajunge la nationala
ADVERTISEMENT

Florin Bratu a vorbit despre tinerii fotbaliști de la Dinamo pe care i-a antrenat și crede că Ricardo Grigore, fundașul central al „câinilor”, poate ajunge titular chiar la naționala României.

Pariul lui Florin Bratu pentru viitor

Florin Bratu a vorbit despre fotbaliștii dinamoviști pe care i-a antrenat și l-a evidențiat pe Ricardo Grigore, despre care crede că va deveni titular la echipa națională în scurt timp.

ADVERTISEMENT

„Pe Rici (n.r. Ricardo) Grigore eu l-am promovat în prima echipă a lui Dinamo, pe Moldoveanu la fel, Ciobi (n.r. Denis Ciobotariu), care a plecat la CFR, Sorescu, adus de mine de la Timișoara, Andreas Mihaiu, campion cu mine la Under 19. Ahmed Bani e și el un tânăr interesant.

Rici e un jucător atractiv. Are un fizic plăcut, e stângaci, fundaș central, post care se caută tot timpul, polivalent.

ADVERTISEMENT

Dacă se pregătește foarte bine, are lângă el un antrenor care să îi dea încredere, dar în același timp îi trebuie și autoritate, pentru că, normal, ca orice tânăr, are tendința să se relaxeze. Eu cred că în doi ani poate ajunge titular la națională”, a mai spus Florin Bratu pentru prosport.ro.

„Și eu vreau ca Dinamo să vândă pe mai mulți bani!”

Florin Bratu a continuat și a mărturisit că și-ar dori ca Dinamo să vândă jucători pe mai mulți bani: „Și eu îmi doresc ca jucătorii lui Dinamo să se vândă pe mai mulți bani, e important. Așa le va crește cota ulterior.

ADVERTISEMENT

Cluburile din Anglia vin cu suma asta pentru că știu că așa se vând jucătorii lui Dinamo, pe asemenea sume. Îmi doresc ca jucătorii crescuți de Dinamo să ajungă la nivel de echipă națională și să se vândă mult mai bine”.

Florin Bratu este în prezent antrenorul Concordiei Chiajna, după ce în luna octombrie a fost pe banca tehnică a lui Turris Turnu Măgurele, pentru trei partide.

ADVERTISEMENT