El este fotbalistul lui Dinamo care nu vrea să plece din România pentru ca s-a îndrăgostit lulea de o ştiristă de la noi. EXCLUSIV

EXCLUSIV FANATIK
Claudiu Melinte    Catalin Oprea   
în Dinamo
20/06/2019, 21:09
El este fotbalistul lui Dinamo care nu vrea să plece din România pentru ca s-a îndrăgostit lulea de o ştiristă de la noi. EXCLUSIV GALERIE FOTO EXCLUSIV FANATIK
Reda Jaadi nu vrea să plece de la Dinamo pentru că s-a îndrăgostit de o jurnalistă

Mijlocașul lui Dinamo, Reda Jaadi, a fost chemat astăzi, împreună cu fratele său, Nabil, și le-a fost comunicat de către Florin Prunea faptul că Eugen Neagoe nu se va baza pe ei și că li se vor transmite niște hârtii de reziliere a contractelor. Vestea a picat ca un trăznet pentru Reda, care este îndrăgostit până peste cap de o vedetă TV.

Nu vrea să plece din România pentru ca s-a îndrăgostit lulea de o ştiristă de la noi

Reda Jaadi nu a înscris decât un singur gol pentru Dinamo, dar a făcut-o în viața personală. El este într-o relație de două luni cu Raluca Câmpean, fostă asistentă TV la ”Un show păcătos” de la Antena 1, acum prezentatoare la Observator și colaboratoare la ”Chefi la Cuțite”. Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus.

Tânăra de 26 de ani a mers în această vară alături de fotbalist în Maroc, țara de origine a fostului elev al lui Ladislau Boloni. Raluca a postat fotografii din vacanță în care arată cât de fericită e, dar nici ea, nici Reda Jaadi, n-au făcut publică relația lor pe rețelele de socializare deși sunt îndrăgostiți până peste cap. ”Iubesc fiecare moment petrecut în Maroc”, a scris vedeta pe facebook.

Raluca Câmpean și Reda Jaadi
Raluca Câmpean și Reda Jaadi

Mijlocașul născut în Belgia, dar cu origini marocane, nu vrea în ruptul capului să părăsească România și să-și lase iubita singură și le cere dinamoviștilor salariile pentru cei doi ani pe care-i mai are de petrecut în Ștefan cel Mare.

”Nu vreau să plec de la Dinamo. Mi-au spus că Eugen Neagoe nu se va baza pe mine și pe fratele meu pentru că sunt jucătorul lui Rednic. Dar eu nu sunt jucătorul lui Dinamo, nu al lui Rednic sau al altcuiva! Eu vreau să rămân în România, îmi place orașul, echipa, suporterii, nu voi pleca”, a declarat Reda Jaadi pentru doardinamo.ro.

  • 25.000 de mii de euro a plătit Mircea Rednic în luna ianuarie pentru a îl cumpăra pe Reda Jaadi de la Royal Antwerp
  • 25.000 de mii de euro trebuie să plătească Dinamo dacă vrea să-l dea afară pe Jaadi. Următoarea rată pentru transferul său în Ștefan cel Mare era scadentă în ianuarie 2020

 

Închide ×