Life

El este interlopul periculos din Cluj care l-a predat procurorilor pe Alex Bodi

20.11.2020 | 08:54
El este interlopul periculos din Cluj care la predat procurorilor pe Alex Bodi
El este interlopul periculos din Cluj care l-a predat procurorilor pe Alex Bodi. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cel care l-ar fi predat pe Alex Bodi procurorilor DIICOT este un cunoscut interlop din Dej pe nume Cosmin Pop, supranumit “Sharpele Nebunu”. Cei doi ar fi făcut echipă în lumea proxeneților, atunci când chinuiau fetele tinere și le obligau să producă bani pentru ei. 

“Sharpele Nebunu” se află în arest la domiciliu de câteva luni, după ce acum o jumătate de an a fost acuzat într-un dosar de proxenetism deschis la Tribunalul Dej, relatează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Cei doi au fost prieteni la cataramă și dădeau numeroase petreceri în care investeau zecile de mii de euro produși de tinerele supuse la chinuri.

El este interlopul periculos din Cluj care l-a predat procurorilor pe Alex Bodi

“Sharpele Nebunu”, pe numele său real Cosmin Pop, este un interlop cunoscut din Dej care a fost multă vreme prieten cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Acesta, împreună cu Alex Bodi, ar fi făcut afaceri ilegale și trafic de persoane, obligând fete și femei tinere să practice prostituția.

ADVERTISEMENT

Cu banii produși de victimele lor, cei doi organizau petreceri scumpe și extravagante. Vezi aici fotografii în exclusivitate. Tinerele care refuzau prostituția erau supuse unor chinuri greu de imaginat.

Sharpele Nebunu se află, în prezent, în arest la domiciliu după ce a fost acuzat într-un dosar de proxenetism în urmă cu jumătate de an, mai exact pe 8 mai. Alături de interlopul din Dej au mai fost reținuți și alții: Codin Pop, Călin Man, Lucian Jula, Vlad Rotar și Tudor Vlași. Toți se ocupau cu afaceri ilegale în afara țării.

ADVERTISEMENT

Sharpele era prieten apropiat de Alex Bodi, iar cei doi apăreau des în fotografii împreună, cărora interlopul le atribuia descrieri pe măsură, #bombabrothers (n.r. #frațiibombă), plus imagini alături de alți prieteni, printre care și milionarul croat Josip Heit.

Legătura lui Alex Bodi cu proxeneții respectivi a fost descoperită în aceeași perioadă. Afaceristul din Mediaș a susținut, la vremea respectivă, că singura legătură pe care o avea cu grupul respectiv era un Rolls-Royce pe care i l-a vândut lui Sharpele Nebunu și că nu știa despre afacerile lor murdare.

ADVERTISEMENT

“Singura mea legătură în treaba asta e că i-am dat mașina și el îmi plătea banii în rate. Pe mine nu m-a interesat de la cine sau ce face persoana care îmi trimitea banii. Totul este legal, există și contract. Pe acest tip îl cunosc de câțiva ani, dar niciodată nu m-a interesat cu ce se ocupă. Asta e singura mea legătură cu acest caz, eu n-am legătură cu această anchetă sau dosar”, a declarat atunci Alex Bodi.

Sharpele Nebunu
Sharpele Nebunu alături de Rolls-Royce. Sursa foto: gazetadecluj.ro

Alex Bodi și Sharpele Nebunu le chinuiau pe fete

O sursă care îl cunoaște pe interlopul din Dej, Victor Bujiță, a declarat într-un videoclip pe canalul său de YouTube că Alex Bodi și Sharpele le chinuiau pe fete și le obligau să se practice prostituția, iar dacă refuzau erau nevoite să treacă prin clipe de coșmar.

“Cum a ajuns Bodi de la București la pușcărie? Din cauza sifoanelor! Acum patru luni (…) s-au făcut niște arestări la mine în oraș; niște băieți care au fost arestați cu prostituție. Unul dintre ei a apărut și-n știrile care au fost acum cu Bodi când a fost arestat. Se numește Sharpele – a cumpărat de la el un Rolls-Royce, de la Bodi; plătea credit vreo 4.000 de euro pe lună. Și nu avea carte de muncă, nu avea o societate, nimic. Bine, el își face treaba de vreo 15 ani acolo, la noi în zonă, dar a fost protejat de poliție. (…) cu banii pe care îi făceau femeile, plătea creditul la Bodi”, a declarat Victor Bujiță, fost sportiv și proprietarul unui club de MMA din Dej.

De asemenea, Victor Bujiță a oferit mai multe detalii despre felul în care interlopul racola fete tinere împreună cu Alex Bodi și cum le obligat să se prostitueze în Germania.

“De-asta i-au legat pe ăștia de la București mai târziu, din cauza declarațiilor pe care le-au făcut ăștia de la mine din oraș. (…). E vorba la Sharpele ăsta de o pagubă de 2 milioane de euro, acum stă la mă-sa la țară, pentru că nu are voie să iasă de acolo, din zonă, pentru că e eliberat condiționat, se judecă în libertate. (…). Ca să fie mai ușoare pedepsele, i-au legat pe ăștia, pe Tâmplaru și pe ăsta de la București, pe Bodi. Trădare! Trădare, trădare, măi, fraților!

(…) “Ei erau băieți cu femeile! Le tăiau degete, le injectau cu heroină; care vedea că nu mai vrea să meargă pe partea lor, o luau cu japca, o injectau cu heroină sau o băteau, sau o amenința că-i taie degete, că o ia la bătaie. «Fă, mine să-mi aduc banii! Eu vreau bani» și ei aveau clubul lor în Germania, unde le băgau la produs, clubul lor unde-și făceau treaba. De-asta gaborii, nemții, au făcut anchetă și au dat-o la București la DIICOT”, a adăugat acesta.

Alex Bodi a fost ridicat de procurorii DIICOT săptămâna trecută și este arestat preventiv pentru 30 de zile. Afaceristul din Mediaș este acuzat de proxenetism, șantal, trafic de persoane și de droguri periculoase.

În momentul arestului, Alex Bodi se afla la vila sa din Voluntari împreună cu iubita lui, Daria Radionova. Tânăra afaceristă stabilită în Londra ar fi presupusa lui amantă de pe vremea când forma un cuplu cu Bianca Drăgușanu.

 

ADVERTISEMENT
Tags: