Sport

El este jucătorul care a dus la ruptura dintre Flavius Stoican și Adrian Mititelu! Motivul scandalului. Exclusiv

Flavius Stoican a fost dat afară de la FC U Craiova la mai puțin de o lună de la preluarea clubului. Ruptura dintre Adrian Mititelu și Flavius Stoican a pornit de la folosirea unui jucător.
03.11.2021 | 15:23
El este jucatorul care a dus la ruptura dintre Flavius Stoican si Adrian Mititelu Motivul scandalului Exclusiv
El este jucătorul care a dus la ruptura dintre Flavius Stoican și Adrian Mititelu! Motivul scandalului. Exclusiv
ADVERTISEMENT

FC U Craiova a rămas fără antrenor. Flavius Stoican a fost dat afară de la Universitatea Craiova la mai puțin de o lună după ce a preluat conducerea tehnică a echipei. FANATIK a aflat că ruptura s-a produs din cauza unui jucător.

El este jucătorul care a dus la ruptura dintre Flavius Stoican și Adrian Mititelu!

Adrian Mititelu i-a impus lui Flavius Stoican să nu îl folosească pe fundașul central, Bradley Diallo. Acesta a comis penalty în meciul cu FCSB și a greșit în derby-ul oltenesc cu Universitatea Craiova la primul gol, marcat de Nistor.

ADVERTISEMENT

Însă, Flavius Stoican nu s-a conformat și l-a titularizat pe Diallo în meciul cu Rapid, fapt care a dus la o reacție de furie a lui Adrian Mititelu, acesta fiind și motivul pentru care fundașul a fost schimbat în debutul reprizei secunde.

Adrian Mititelu l-a dat afară la două zile după meciul cu Rapid!

Adrian Mititelu nu s-a liniștit după meci și nu a trecut peste faptul că Stoican nu i-a respectat ordinul. Astfel, a decis să îl dea afară pe antrenor la mai puțin de o lună de când a preluat banca tehnică.

ADVERTISEMENT

Clubul a anunțat oficial despărțirea de Flavius Stoican în cursul zilei de miercuri, printr-un comunicat: “Flavius Stoican și FC U Craiova au ajuns la un acord pentru încetarea colaborării. Bobi Verdeș va fi antrenor principal interimar”.

Gafa cu Universitatea l-a costat scump pe Diallo!

Greșeala din derby-ul cu Universitatea Craiova l-a costat scump pe Diallo. Transferat în august de la Chindia Târgoviște, fundașul central francez a fost exclus din lot pentru următoarele meciuri.

ADVERTISEMENT

După venirea lui Stoican, Diallo nu a fost nici măcar pe bancă în meciurile cu UTA Arad, Gaz Metan Mediaș și Sepsi Sf. Gheorghe. Însă, antrenorul a decis să îi mai dea o șansă fundașului în meciul cu Rapid.

Însă, cu această decizie, Flavius Stoican a trecut peste ordinul lui Adrian Mititelu, care nu l-a iertat și l-a zburat doar două zile mai târziu de la echipă. Interimar va fi Bobi Verdeș, “secundul” lui Stoican.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova, la al treilea antrenor în actuala ediție din Liga 1

FC U Craiova este la al treilea antrenor în stagiunea actuală, deși au trecut doar 14 etape. Oltenii au început sezonul cu Adrian Mutu pe bancă, însă “Briliantul” s-a despărțit după înfrângerea cu Universitatea Craiova, scor 0-2.

Echipa lui Adrian Mititelu este pe locul 12 în Liga 1, cu 13 puncte acumulate în 14 etape. Cu Stoican pe bancă, FC U are un bilanț de o victorie, un egal și o înfrângere în campionat și a fost eliminată de Sepsi din Cupa României.

  • 44 de ani are Flavius Stoican
  • 3 etape a rezistat Stoican pe banca celor de la FC U

 

ADVERTISEMENT