Fotbal intern

El este jucătorul în care Becali își pune toate speranțele! ”O să fie pentru FCSB cum e Messi pentru Barcelona!”

06.05.2019 | 15:30
Olimpiu Moruţan alături de mai mulţi coechipieri într-un joc al FCSB-ului © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

El este jucătorul în care Becali își pune toate speranțele! Latifundiarul din Pipera speră ca Olimpiu Moruțan să se transforme într-un fotbalist de pe urma căruia să încaseze zeci de milioane de euro. Până atunci, patronul roș albaștrilor îi face reclamă puternic mijlocașului pe care îl compară cu argentinianul Lionel Messi, omul în jurul căruia s-a redefinit Barcelona.

El este jucătorul în care Becali își pune toate speranțele!

”Moruțan, ăsta micu’, ăsta o să ne ducă în Europa! Are 19 ani, dar ce e Messi pentru Barcelona, asta o să fie Moruțan pentru FCSB!”, a spus Becali pentru Pro X atunci când a fost chestionat despre viitorul echipei. Deocamdată Moruțan are doar patru meciuri ca titular în acest sezon. A reușit însă să intre pe teren de mai multe ori din postura de rezervă.

Culmea a fost atinsă în timpul partidei FCSB – Sepsi atunci când Moruțan a fost schimbat la pauză, deși intrase pe parcursul primei reprize. Nu l-a impresionat însă pe Teja care a luat decizia să-l trimită la vestiare. Mihai Stoica, directorul sportiv al roș albaștrilor a precizat că jucătorul venit de la FC Botoșani nu a fost afectat de această întâmplare.

El este jucătorul în care Becali își pune toate speranțele! Olimpiu Morutan in meciul de fotbal dintre Concordia Chiajna si FCSB, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul comunal Concordia din Chiajna, luni 18 februarie 2019. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Olimpiu Moruțan a venit la FCSB de la FC Botoșani © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Stoica, laude pentru Moruțan

Nu e afectat. Toată lumea îl susţine. E un copil extraordinar. De fapt, după meci chiar zâmbea, nu e genul care să se gândească mai mult la el decât la echipă. Coman a intrat senzaţional, a fost jucătorul numărul 1 al meciului. A jucat senzaţional. De remarcat atitudinea pe care a avut-o Moruţan. Nu s-a supărat, a venit şi s-a aşezat pe bancă.

E un copil prea bun ca să se supere pentru aşa ceva. A fost o mişcare gândită într-un fel de Mihai (Mihai Teja – n.r.), apoi a gândit altfel. Important e că a ieşit bine“, a declarat Mihai Stoica pentru Digi Sport.

  • 2 goluri a marcat Olimpiu Moruțan pentru FCSB
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri