Life

El este marele învins de la Survivor România 2023. A fost la un pas de 100 de mii de euro, dar a pierdut totul într-o clipă

El este marele învins de la Survivor România 2023. A pierdut premiul și titlul în doar o clipă! Cine este concurentul de pe locul al doilea.
25.05.2023 | 00:26
El este marele invins de la Survivor Romania 2023 A fost la un pas de 100 de mii de euro dar a pierdut totul intro clipa
Marele învins de la Survivor România 2023. Foto: Dan Ursa și Andrei Krișan. / Pro TV
ADVERTISEMENT

El este marele învins de la Survivor România 2023. Andrei Krișan a fost la un pas de a câștiga premiul imens pus în joc, cel de 100 de mii de euro.

Marele învins de la Survivor România 2023. A fost la un pas de 100 de mii de euro

Marele învins de la Survivor România 2023 este Andrei Krișan! Fostul Războnic a reușit să ajungă până în finală, dar în doar câteva secunde a pierdut totul.

ADVERTISEMENT

Dan Ursa a fost cel mai votat de public și a devenit câștigătorul Survivor România 2023. În schimb, Andrei Krișan a devenit doar fericitul câștigător al locului 2.

A fost la un pas de a ține în mână trofeul și mai ales cecul de 100 de mii de euro, dar a pierdut până la urmă. Decizia a fost aspru criticată pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Krișan, nemulțumiți de rezultatul de la Survivor. Marele învins era favoritul lor

Pe rețelele de socializare au început imediat criticile. Fanii lui Andrei Krișan de la Survivor sunt foarte nemulțumiți de rezultat. Marele învins al competiției rămâne favoritul lor.

O persoană scria pe Facebook că Andrei Krișan ar fi meritat premiul pentru că este mai bun pe traseu. Acesta a trecut prin clipe grele pentru că a luptat cu „cuibul de vipere”, a susținut cineva.

ADVERTISEMENT

„Sportiv merită Krișan. A luptat cu cuibul de vipere, a fost marginalizat, s-a străduit foarte mult … Însă și Dan a fost un om corect”, a spus un fan.

„Specific românesc, un supraviețuitor care la final mai avea un pic și leșina!”, a mai scris cineva, făcând referire la faptul că Dan Ursa a fost aproape de leșin după probe.

ADVERTISEMENT

„Finala trebuia jucată pe traseu… Krișan a fost extraordinar”, a scris cineva pe pagina de Facebook Survivor. Comentariul a primit peste 200 de aprecieri, semn că sute de oameni sunt de acord cu această opinie. Mulți consideră că marele învins trebuia să fie, de fapt, marele câștigător de la Survivor.

„Măgăriile la ProTV…nici nu merită să mai votezi…”, a scris o altă persoană. „Ce batjocură de emisiune! A trebuit să se întâmple la fel precum Elena Chiriac!”, a mai scris cineva.

ADVERTISEMENT
Tags: