Life

El este milionarul care dă BAC-ul pentru a 27-a oară. S-a îmbogățit, dar nu a trecut examenul niciodată: ”Mi-am dorit să devin intelectual”

Un milionar susține examenul de Bacalaureat pentru a 27-a oară. Deși are tot ceea ce îi trebuie, acesta își dorește să dețină și o diplomă de studii.
07.06.2023 | 20:18
El este milionarul care da BACul pentru a 27a oara Sa imbogatit dar nu a trecut examenul niciodata Miam dorit sa devin intelectual
El este milionarul care dă BAC-ul pentru a 27-a oară. Sursă foto: Facebook, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un milionar a dat BAC-ul pentru a 27-a oară. El a sperat ca măcar de această dată să poată să treacă examenul cu brio și să obțină diploma de studii încheiate. Asat în ciuda eșecurilor din ultimele decenii.

Cine este milionarul care dă BAC-ul pentru a 27-a oară

Cine este milionarul care dă BAC-ul pentru a 27-a oară? Liang Shi are 56 de ani și a reușit să adune o avere impresionantă. Chiar și așa, se pare că bărbatul nu a reușit să ia notă de trecere la BAC. El nu are de gând însă să renunțe.

ADVERTISEMENT

El a mers în cursul acestei zile la ”Gaokao”, care reprezintă echivalentul examenului de Bacalaureat din România. Alături de alte câteva milioane de candidați, milionarul speră ca măcar de această dată să poată să treacă examenul de admitere în instituții de învățământ superior, arată AFP.

Ce l-a făcut să se ambiționeze atât de mult? În ciuda averii adunate, milionarul spune că a fost neplăcut să nu poată merge la facultate. Acum însă lucrurile s-ar putea schimba în viața sa.

ADVERTISEMENT

„Am dus o viaţă de călugăr timp de câteva luni, trezindu-mă în zori zi şi studiind manualele câte 12 ore. Este neplăcut gândul că nu am reuşit să merg la universitate, pentru că mi-am dorit foarte mult să ajung acolo şi să devin un intelectual”, a declarat Liang Shi, arată sursa citată.

Fiul bărbatului a luat BAC-ul din prima

Cum a ajuns milionarul să dea BAC-ul a 27-a oară? Primul examen l-a susținut în anul 1983, pe când avea doar 16 ani. A continuat apoi timp de 10 ani să facă același lucru, însă nu a reușit să obțină nota de trecerile.

ADVERTISEMENT

Lucrurile aveau să se schimbe atunci când autoritățile nu au mai limitat accesul de vârstă la examen. Atunci, milionarul Liang Shi a decis că e șansa lui. A dat examenul de alte 16 ori, chiar și în perioada pandemiei de coronavirus.

Inclusiv fiul său a luat BAC-ul, adică ”Gaokao” în anul 2011, iar asta l-a ambiționat și mai mult pe milionar. Deși la un moment dat fiul său a fost dezamăgit de el, se pare că acum între cei doi nu mai există astfel de discuții

ADVERTISEMENT

„La început nu prea era de acord (că am reluat examenul de atâtea ori), dar acum nu-i pasă”, a declarat Liang Shi. Ce vrea să facă milionarul dacă va lua BAC-ul de această dată? Pentru că a muncit enorm în ultimele luni de zile, acesta spune că vrea să se relaxeze.

Va petrece timp cu prieteni săi, însă rămâne de văzut dacă va trece sau nu examenul. Trebuie menționat faptul că deși nu are studii superioare, Liang Shi a avut mare noroc în afaceri. Milionarul chinez a pus bazele unei companii de materiale de construcții. Aceasta s-a dovedit a fi extrem de profitabilă, aducându-i sume fabuloase în conturi.

ADVERTISEMENT
Tags:
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită...
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită pentru străini pe internet”
Surse: Dani Mocanu a rămas fără permis după ce a fost prins „zburând”...
Surse: Dani Mocanu a rămas fără permis după ce a fost prins „zburând” pe A2. Ce viteză avea manelistul
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Fenomenul bizar care a apărut în Galaţi din cauza caniculei. Localnicii au crezut...
Fenomenul bizar care a apărut în Galaţi din cauza caniculei. Localnicii au crezut că e vorba de un incendiu
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Românii care nu au cotizat 15 ani până la 1 septembrie 2024 NU...
Românii care nu au cotizat 15 ani până la 1 septembrie 2024 NU primesc pensie! Cine beneficiază de cei 2.000 de lei
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Armele care au bântuit omenirea. Cinci dintre cele mai mortale
Armele care au bântuit omenirea. Cinci dintre cele mai mortale
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist...
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist celebru. S-a mutat deja cu acesta, iar fiul ei a rămas cu Cătălin Vișănescu
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Irina Columbeanu, mesaj clar pentru tatăl ei. Ce i-a transmis lui Irinel în...
Irina Columbeanu, mesaj clar pentru tatăl ei. Ce i-a transmis lui Irinel în timpul vizitei din România: „Am vrut să-i spun în față”