Life

El este milionarul care sparge două milioane de dolari pe an ca să întinerească. Ce suplimente ia în fiecare zi și ora la care se trezește

Cine este milionarul care sparge două milioane de dolari pe an ca să întinerească. Suplimentele pe care le ia în fiecare zi .
15.07.2023 | 20:25
El este milionarul care sparge doua milioane de dolari pe an ca sa intinereasca Ce suplimente ia in fiecare zi si ora la care se trezeste
La ce metodă apelează Bryan Johnson pentru a întineri. Sursa foto: Business Insider
ADVERTISEMENT

Mulți dintre noi ne dorim să fim veșnic tineri, dar cum nu s-a inventat până acum un elixir al tinereții, suntem nevoiți să acceptăm trecerea timpului. Nu este și cazul unui milionar, care se încăpățânează sub orice formă pentru a întineri. La ce metode apelează?

Bărbatul milionar care investește două milioane de dolari pe an pentru întinerire. La ce metode apelează

Bryan Johnson, un antreprenor britanic în domeniul tehnologiei, în vârstă de 45 de ani, a devenit cunoscut în lumea întreagă după ce a spus că cheltuie două milioane de dolari pe an pentru a-și recăpăta tinerețea de odinioară. Vrea să fie din nou ca la 18 ani.

ADVERTISEMENT

Ca să fie în forma de la majorat, Bryan Johnson respectă cu rigurozitate o rutină costisitoare, numită ”Project Blueprint”, i se fac transfuzii de sânge de la fiul său adolescent și ține de cont de peste 100 de ”protocoale”, printre care trezirea la 5:00 dimineața și dormitul la 20:30 seara.

În jur de 60 de suplimente ar lua bărbatul pe lângă cele menționate. De altfel, de cum se trezește odată cu răsăritul Soarelui, își măsoară grăsimea și masa musculară din corp. Ulterior, bea un smoothie și se antrenează înainte de antrenament.

ADVERTISEMENT

Primul antrenament pe care milionarul îl face la sală este cel de tip cardio. Apoi, ridică greutăți, ia un mic dejun cu ”super legume” și urmează terapii de ultimă generație, precum cea cu lumină roșie sau ultrasunetele. A doua masă a individului este compusă din nuci și 40 de suplimente.

A treia masă a lui Bryan Johnson este la 11 dimineața. Totodată, aflați că și muncește, între 9:00 și 18:00, iar două ore după serviciu și le alocă familiei. Apoi, se relaxează îngrijindu-și pielea, dantura și la 20:30 se pune la somn, încât să doarmă 9 ore.

ADVERTISEMENT

O altă persoană care a încercat să dea timpul înapoi este medicul Mark Hyman, în vârstă de 63 de ani. Acesta a mărturisit că are sănătatea unui bărbat de 43 de ani, prin prisma obiceiurilor sale sănătoase. În acestea sunt incluse un smoothie, mult sport sau reducerea stresului.

Sportul și alimentația sănătoasă, ingredientele tinereții și fericirii

De-a lungul timpului, s-a constatat că sportul și dieta sănătoasă contribuie la întârzierea procesului de îmbătrânire. La fel și starea pozitivă și înlăturarea stresului. Medicii ne îndeamnă să le respectăm cu regularitate aceste aspecte, fiindcă doar așa vom fi tineri atât pe exterior cât și pe interior.

ADVERTISEMENT

”Multă lume este preocupată de descoperirea izvorului tinereții veșnice, însă până acum nu există dovezi clare că există ceva ce ar putea funcționa. Este adevărat însă că o alimentație sănătoasă și exercițiile fizice regulate pot ajuta la prevenirea bolilor și a unor afecțiuni legate de vârstă”, notează pe doc.ro dr. Laura Ene, medic primar diabet, nutriție și boli metabolice.

ADVERTISEMENT
Tags:
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu...
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu piciorul la o șansă imensă
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Wizz Air pregăteşte zboruri către o destinaţie populară din Asia. Biletele de avion...
Wizz Air pregăteşte zboruri către o destinaţie populară din Asia. Biletele de avion ar putea costa sub 100 de euro
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase...
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase multimilionarul celebru care l-a jignit incalificabil!
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
Schengen e OFICIAL pentru România! ANUNȚUL a fost făcut de GERMANIA
Schengen e OFICIAL pentru România! ANUNȚUL a fost făcut de GERMANIA
S-a dat ALERTA! Cântăreț român, în stare CRITICĂ! A căzut de la 10...
S-a dat ALERTA! Cântăreț român, în stare CRITICĂ! A căzut de la 10 metri înălțime
PRO TV, cifre uluitoare după meci. Audiență fără precedent la România - Ucraina
PRO TV, cifre uluitoare după meci. Audiență fără precedent la România - Ucraina
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Orașul din România distrus complet de Ceaușescu. Zeci de mii de locuințe au...
Orașul din România distrus complet de Ceaușescu. Zeci de mii de locuințe au fost demolate