Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

El este „nouarul” de Champions League ales de Gigi Becali la FCSB! A rupt porțile în acest sezon de SuperLiga

Alexandru Pop (24 de ani) este „nouarul” din SuperLiga pe care Gigi Becali vrea să îl transfere la FCSB. Atacantul a rupt porțile la primul său sezon în primul eșalon.
20.05.2024 | 00:48
El este nouarul de Champions League ales de Gigi Becali la FCSB A rupt portile in acest sezon de SuperLiga
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit că a pus ochii pe un atacant din SuperLiga, pe care vrea să îl transfere peste capul staff-ului de la FCSB. FANATIK a aflat în exclusivitate numele atacantului dorit de patronul campioanei României.

Alexandru Pop, la FCSB? Gigi Becali a fost impresionat de eurogolurile atacantului

La FANATIK SuperLiga pe Prima Sport 1, Robert Niță a dezvăluit că Alexandru Pop este numele fotbalistului pe care a pus ochii Gigi Becali. Informația a fost confirmată inclusiv de jurnalistul Cristi Coste. Atacantul Oțelului este reprezentat de către Cristian Cernodolea, agentul FIFA fiind cel care i l-a propus pe Pop patronului de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Alex Pop joacă la Oțelul din vara lui 2023, când a semnat din postura de jucător liber de contract după despărțirea de Unirea Dej. Atacantul în vârstă de 24 de ani a impresionat în acest sezon de SuperLiga, el marcând 11 goluri și oferind patru assist-uri în tricoul echipei lui Dorinel Munteanu.

„Mai am un atacant din România pe care vreau să îl iau. Dar nu spun că poate îl ia altcineva. Îl iau orice s-ar întâmpla. Nu e de play-off, dar e atacant, atacant. Nouar. Doi iau, doi nouari. Sută la sută iau atacant de careu.

ADVERTISEMENT

lănuță la ora asta nu e de FCSB. Dacă îl iau pe ăsta, îl iau peste capul la tot staff-ul. Doar eu vreau să vină”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1, după înfrângerea FCSB-ului din Giulești, scor 0-2, cu Rapid.

Alexandru Pop măsoară 178 cm și poate evolua pe toate cele trei posturi din atac. Este dreptaci, iar contractul său cu echipa lui Dorinel Munteanu e valabil până în vara lui 2025.

ADVERTISEMENT

Alex Pop, poveste uluitoare. E născut în țara campioanei mondiale

Alexandru Pop are o poveste extrem de interesantă. El are dublă cetățenie. Născut la Buenos Aires, pe 1 februarie 2000, atacantul Oțelului este atât român, cât și argentinian.

„Părinții mei sunt amândoi clujeni din Huedin, dar tata a plecat întâi în SUA, unde aveam o mătușă, să lucreze ca inginer. După 6 luni a primit oferta pentru un job în Argentina, astfel că în 1996 și el, și mama, au ajuns în America de Sud. Tata lucra în managementul unei fabrici de mezeluri. M-am născut la Buenos Aires și am trăit acolo doi ani”, a declarat Alex Pop, într-un interviu acordat, în 2023, pentru liga2.prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Înainte să ajungă sub comanda lui Dorinel Munteanu la Oțelul Galați, Alexandru Pop și-a făcut junioratul la Universitatea Cluj și la Farul Constanța. Înainte să semneze cu moldovenii a evoluat în Liga 2, la Unirea Dej, pentru care a marcat 15 goluri și a dat 6 pase decisive.

  • 11 goluri şi 4 pase de gol a reușit Alex Pop pentru Oțelul în SuperLiga
ADVERTISEMENT