Life

El este noul Jador de la Puterea Dragostei. Detalii neștiute despre Găbiță de la Craiova

04.08.2020 | 18:51
El este noul Jador de la Puterea Dragostei Detalii nestiute despre Gabita de la Craiova
ADVERTISEMENT

Găbiță de la Craiova este cel mai recent concurent care a intrat în casa „Puterea Dragostei” de la Kanal D, bărbatul fiind imediat asemănat cu cântărețul de manele din primul sezon al show-ului matrimonial, Jador. Fanii au remarcat din primele secunde similitudinile dintre ei.

Ambii concurenți au același stil vestimentar și în plus, sunt cântăreți de profesie. Și asta nu este tot, Jador și Găbiță de la Craiova au trăsături comune, iubitorii emisiunii prezentate de Cristina Mihaela Dorobanțu observând că noul concurent merge pe aceeași „rețetă” ca manelistul când vine vorba de dragoste.

ADVERTISEMENT

Noul concurent de la „Puterea Dragostei”, manelistul Găbiță de la Craiova, a pus ochii pe Mariana Darilenco, frumoasă tânără din Republica Moldova care pare cea mai inabordabilă fată din concurs. Tânăra a respins deja avansurile lui Nicos.

Găbiță de la Craiova, concurentul de la Puterea Dragostei care este asemănat cu Jador

Aceasta l-a refuzat pe motiv că nu-i plac cântăreții de manele, dar cu siguranță, olteanul nu se va lăsa până nu o va cuceri. Vă reamintim că Jador a format un cuplu cu Simina, însă într-un final s-au despărțit din cauza geloziei fostei concurente.

ADVERTISEMENT

Mariana Darilenco a declarat că nu-și dorește să înceapă o relație amoroasă cu un manelist pentru că se știe faptul că aceștia sunt plecați adesea la spectacole și concerte, ea rămânând acasă, lucru care nu îi este deloc pe plac.

Găbiță de la Craiova nu s-a lăsat intimidat de replica fetei și a încercat să o cucerească, având momente în care îi atingea delicat mâna în timp ce îi vorbea.

ADVERTISEMENT

Un alt detaliu pe care fanii show-ului matrimonial l-au observat între cei doi bărbați este că aceștia se cunosc. Jador și Găbiță s-au întâlnit în luna martie, ocazie cu care s-au și fotografiat împreună, alături de alți maneliști.

Adevăratul motiv pentru care Simina și Jador nu mai formează un cuplu

„Este extrem de geloasă și dacă va continua așa, trebuie să se schimbe ea. Am ales să fiu transparent și așa sunt. Nu s-a consumat. Eu am ales. E Alex aici și s-ar simți prost. Într-adevăr, nu s-a consumat.

ADVERTISEMENT

Foarte frumos că și-a găsit pe cineva. Te întâlnești peste 20 de ani cu o colegă de liceu pe care ai plăcut-o și îți petreci seara cu ea la balul bobocilor. Probabil că așa se va întâmpla cu noi. O relație eu cu ea nu o să am.

 Voiam foarte mult să ne vedem. Când am venit, nu mai era acea dorință. În două – trei zile s-a schimbat totul”, a declarat Jador, la scurt timp după despărțirea de Simina, informează wowbiz.ro.

https://www.instagram.com/p/CC4AXQkD-tU/

 

ADVERTISEMENT