Sporturi

El este primul antrenor care nu vrea să colaboreze cu Simona Halep! “Nu se pune problema”

09.12.2018 | 11:30
El este primul antrenor care nu vrea sa colaboreze cu Simona Halep Nu se pune problema

El este primul antrenor care nu vrea să colaboreze cu Simona Halep după despărţirea de Cahill. Liderul mondial din WTA a rămas fără antrenor la începutul lunii noiembrie, atunci când Darren Cahill a anunţat pe contul personal de Instagram că nu va mai continua să colaboreze cu prima jucătoare a lumii pentru că vrea să petreacă mai mult timp în sânul familiei, mai aproape de cei doi copii ai săi.

Ulterior, o mulţime de variante de antrenor au apărut parcă de nicăieri pentru Simona Halep. Printre aceste opţiuni se afla şi fostul antrenor al constănţencei, actual tehnician al lui Marius Copil, Andrei Pavel, care a fost asaltat cu întrebări de jurnaliştii prezenţi la evenimentele comune. Cneazul a infirmat orice zvon cu privire la ultimele informaţii apăruteîn spaţiul public. “Sunt doar zvonuri, nu am nicio legătura cu asta. Eu sunt alături de Marius Copil şi vom lucra împreună şi în anul care vine. Nu se pune problema să lucrez cu Simona”, a declarat Andrei Pavel.

Andrei Pavel infirmă orice zvon că ar colabora cu liderul mondial din WTA

De asemenea, în acest sens a comentat şi Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep, declarând şi ea la rându-i că varianta Andrei Pavel nu există. “Decizia lui Darren mi se pare respectabilă, după ce a mers peste tot patru ani, deci tot respectul pentru el. Dar viaţa merge înainte. Vă grăbiţi puţin, daţi-ne timp şi atunci când vom fi organizaţi o să ştiţi. Nu ştiu dacă străin sau român. Vom analiza toate posibilităţile care ni s-au oferit şi poate şi altele pe care le vom căuta noi. Lucrează cu Marius Copil. Deci acest gând nu există”, a declarat şi Virginia Ruzici.

Simona a precizat deja faptul că va începe noul sezon fără a avea alături un antrenor, decizie pe care Andrei Pavel nu o vede cu ochi buni. “E decizia ei, dar nu cred că o să stea foarte mult. Sigur că a acumulat experienţă, dar e decizia ei, încă o dată. Cred că îi trebuie un antrenor, poate încă n-a găsit ceea ce a vrut, însă e greu singur. Eu am făcut-o o perioadă şi a fost destul de greu. Îţi trebuie un antrenor”, a declarat Pavel.